Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A NAJVIŠE SE SPOMINJE...

Dinamov kapetan upozorava: Nije Genk samo taj igrač, svi su opasni

Zagreb: GNK Dinamo odlazi u Belgiju na utakmicu protiv Genka
Marko Prpic/PIXSELL
30.09.2021.
u 17:58

– Naša su očekivanja uvijek visoka, dakle tri boda. Nakon Koprivnice spremali smo se u ovih nekoliko dana za tu utakmicu u Belgiji i nadamo se najboljem

O stanju kapetana Arijana Ademija ovisi puno toga u Dinamu, trener Krznar upravo po tome slaže i sve ostale Dinamove linije, sve do napadača. A kapetan kaže da je sada s njim sve u redu.

– Sad sam dobro i spreman sam za današnju utakmicu – kaže Ademi, koji je s momčadi otputovao uz puno očekivanja od večerašnjeg susreta s Genkom.

– Naša su očekivanja uvijek visoka, dakle tri boda. Nakon Koprivnice spremali smo se u ovih nekoliko dana za tu utakmicu u Belgiji i nadamo se najboljem.

Plavi nakon uvjerljive pobjede u Koprivnici imaju razloga za samopouzdanje, iako je Genk ipak “malo” drukčiji suparnik.

– Svaka pobjeda donosi novo samopouzdanje, tako je i ta u Koprivnici bila važna za našu momčad. Imamo jako dobru atmosferu u momčadi i nadam se da će takva ostati i nakon susreta s belgijskom momčadi.

Priča se o Genkovu napadaču Onuachuu, no Ademi drži da u suparničkoj momčadi ima još puno razloga za oprez.

– On im je glavna zvijezda, zabija iz poluprilika i neugodan je, ali momčad izbaci pojedinca, a oni su na svim pozicijama opasni – zaključio je Ademi.

GENK – Stadion Luminus Arena, 21 sat, Arenasport 1. Sudac: Mattias Gestranius (Finska)

Trener: John van den Brom (54)

Izbornik: Damir Krznar (49)

Parovi 3. kola: Rapid – Dinamo (21. listopada u 18.45), West Ham – Genk (21. listopada u 21)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije