Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOSTOVANJE U MOSTARU

Dinamo velika atrakcija za publiku

'Gabela-14.Memorijalni turnir Andrije Ankovica, finalna utakmica NK Dinamo-NK Zrinjski'
'ZOG'
16.01.2010.
u 16:42

Aktualni nogometni prvak Hrvatske, zagrebački Dinamo gostovat će u četvrtak (15.30 sati) u Mostaru gdje će snage u prijateljskom susretu odmjeriti s aktualnim prvakom BiH - Zrinjskim

. Dogovor i realizacija ove utakmice ispali su iznenada.

- Zateklo nas je malo što tako jaku utakmicu igramo nakon svega 11 dana priprema. Ali šteta bi bila ne iskoristiti ovako atraktivnog protivnika. Sigurno će to za nas biti težak susret, ali i odlična prilika za naše nogometaše da pokažu svoje vrijednosti, kazao nam je Dragan Jović, trener Zrinjskog.

Onog trenutka kada se doznalo da će igrati protiv modrih iz Zagreba, mostarski nogometaši su na svoje treninge nekako dodali još jednu dozu zalaganja. Razumljivo je da zbog Dinamove reputacije ta vijest odjeknula i među njima. Isto tako je razumljivo da će se svi željeti prikazati u što boljem svijetlu protiv takvog protivnika.

- Cilj nam je dati priliku što većem broju igrača. Nama u stručnom stožeru će biti zanimljivo na koji će se način snaći igrači koji su duže vrijeme bili ozlijeđeni. Sigurno je da će i neki od juniora koji su nam se priključili na pripremama dobiti svoje minute, dodao je Jović.

Ozbiljna utakmica

Dinamo je trebao igrati u utorak utakmicu s niželigašem Drinovaca. Ipak, ta utakmica je zbog poplavljenog terena otkazana.

- Kazali su mi da će Dinamo odigrati ozbiljnu utakmicu, tim više što im je propala provjera u Drinovcima.

Rad svog kolege trenera Krunoslava Jurčića Jović prati otkako je ovaj došao na klupu modrih.

- Meni je osobno zanimljiv stil igre kojemu teži. To je spoj discipline i kombinatorike. U momčadi ima dosta Južnoamerikanaca kojima u isto vrijeme daje slobodu, ali je u njih usadio i disciplinu, zaključio je na kraju Jović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije