Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Futsal

Dinamo u Karlovcu osvojio Regionalni kup, oprostio se Tomislav Žunek

Futsal Dinamo
Facebook
20.12.2015.
u 16:02

U finalu je Dinamo u petak pobijedio Rugvicu sa 5:2, a zanimljivo je da je i u gradu na četiri rijeke bilo više od tisuću gledatelja

Prošle godine Futsal Dinamo je u prepunom Domu Dražena Petrovića pobijedio Alumnus i osvojio Regionalni kup, a ove godine došao je do istog trofeja, ali igralo se u Karlovcu.

U finalu je Dinamo u petak pobijedio Rugvicu sa 5:2, a zanimljivo je da je i u gradu na četiri rijeke bilo više od tisuću gledatelja. Bio je to ujedno i oproštaj vratara Tomislava Žuneka koji je u klubu od njegovog osnutka 2012.

- Što se tiče oproštaja, teško se rastati od stvari koju voliš, koja je već duže vrijeme dio tvog života. Emotivno to proživljavam cijelu ovu polusezonu jer je odluka donesena još ljetos. Iznimno je lijepo oprostiti se u tako lijepoj atmosferi i pred takvom publikom. Još jednom želim zahvaliti svim prijateljima, protivnicima i ostalima na lijepim trenucima. Veliko vam hvala, rekao je popularni Žuna za klupsku stranicu.

>>Kadeti Futsal Dinama osvojili jak turnir u Švicarskoj

 

Kup je naš!!!

Posted by Futsal Dinamo on 18. prosinca 2015

Komentara 7

FI
Fisherman
13:28 21.12.2015.

To tisucu gledaoca svatite kao slobodnu procijenu autora teksta.....gledao video i nije bilo vise od 200 BBB i mozda 300 obicnih kibica.A ko bi i isao gledati ovu komunisticku tvorevinu nazvanu Futsal Dinamo.

Avatar Zagrepčanec123
Zagrepčanec123
03:43 21.12.2015.

Bravo, Dinamo! Šampioni!

TO
Toma2
16:54 20.12.2015.

Grande Žuna!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije