Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVI PRIPREMNI TEST

Dinamo svladao slovenskog prvoligaša u utakmici koja se igrala u tri poluvremena

Zagreb: Prijateljska utakmica, GNK Dinamo - Rogaška
Luka Stanzl/PIXSELL
06.01.2024.
u 16:13

Utakmica se igrala u tri dijela po pola sata, a u posljednjih 30 minuta Dinamo su mahom predstavljale mlade klupske nade kao što su Cvetko, Graonić, Kujundžić, Baković, Brkljača, Miljak, Majić i Koščević

Nogometaši Dinama odigrali su prvu prijateljsku utakmicu tijekom zimskih priprema te su u Zagrebu s minimalnih 1:0 svladali Rogašku, trenutačno posljednju momčad slovenskog prvenstva.

Utakmica se igrala u tri dijela po 30 minuta, a jedini strijelac na dvoboju bio je Sandro Kulenović u 33. minuti. Nešto prije toga veznjak Dinama Josip Mišić je pogodio suparnički okvir vrata.

U svakoj od trećina trener Dinama Sergej Jakirović je isprobao različitu momčad. U prvom periodu utakmice Dinamo je igrao u sastavu Zagorac - Mikić, Živković, Perić, Perković - Sučić, Mišić - Špikić, Baturina, Vidović - Brodić.

Na raspolaganju za ovu utakmicu nisu bili Bruno Petković koji je dobio poštedu, Stefan Ristovski koji se još nije priključio nakon smtri majke, Marko Bulat koji je bolestan te Japanci Ogiwara i Kaneko koji se još nisu priključili momčadi. Najzanimljivije ime iz ove početne jedanaestorke je 16-godišnji Noa Mikić na desnom beku.

U drugih 30 minuta Jakirović je napravio nekoliko promjena (nekoliko i u 43. minuti), pa su tako priliku dobili igrači poput Bernauera, Theophilea, Emrelija, Halilovića i strijelca Kulenovića.

VEZANI ČLANCI:

U posljednjih 30 minuta Dinamo su mahom predstavljale mlade klupske nade kao što su Cvetko, Graonić, Kujundžić, Baković, Brkljača, Miljak, Majić i Koščević. U tom periodu su gosti skoro izjednačili, ali su i oni pogodili okvir vrata.

Dinamo se seli u Rovinj gdje će obaviti glavni dio ovih zimskih priprema, a idućeg tjedna ponovno će mu suparnici biti slovenski klubovi. Prvo će aktualni hrvatski prvak 10. siječnja igrati protiv Triglava, dok će 13. siječnja odmjeriti snage protiv Celja. U pitanju je vodeća momčad slovenskog prvenstva koju vodi nekadašnji trener Dinama Damir Krznar.

Komentara 2

MI
mikimouse12
17:12 06.01.2024.

Onda se kaze u 3 trecine, a ne 3 poluvremena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije