Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Degradirali vratara

Dinamo Kelavi uzeo kapetansku traku, novi kapetan je Šimunić

Kelava, Šimunić (1)
Goran Stanzl/Pixsell
11.01.2013.
u 20:12

– Htjeli smo dodatno nagraditi Josipa koji je zaista fantastičan igrač i veliki radnik te pravi vođa ove momčadi

Vratar Ivan Kelava više neće biti kapetan Dinama, a tu dužnost preuzet će iskusni Josip Šimunić. Kelava će, pak, preuzeti ulogu dokapetana.

– Oduševljen sam jer ovo je zaista velika čast. Biti kapetan Dinama jedna je od najvećih časti u našem nogometu i napravit ću sve, na terenu i izvan njega, kako bih je opravdao. Imamo jako mladu i talentiranu momčad koja uz puno rada može zaista biti sjajna; bit će užitak pomoći trenerima i voditi ove mladiće – rekao je Šimunić za službene stranice GNK Dinamo.

Odluku o promjeni kapetana komentirao je i trener modrih Krunoslav Jurčić.

– Htjeli smo dodatno nagraditi Josipa koji je zaista fantastičan igrač i veliki radnik te pravi vođa ove momčadi. Nikako ne bismo željeli da se ovo protumači kao uzimanje trake našem Kelavi jer to nije tako. Josip je najstariji, imamo jako mladu momčad u kojoj je on vođa na terenu i izvan njega te smo mu ovom gestom htjeli na neki način i službeno dati dodatnu važnost u svlačionici.

>>>Kelava poručio: Ne morate tražiti nikog!

>>>Maksimirska vrhuška kapetana Kelavu tjera iz kluba!

Komentara 2

SE
serđo
22:18 11.01.2013.

kelava je simpatičan domaći dečko i vjerojatno iskreno voli taj klub, ali trebalo je njega odavno potjerat i iz kluba, ane samo iz trake jer je odavno postao debeli nepokretni morž i za gnk takav nije.

AI
aids
23:25 11.01.2013.

bilo je i vrijeme....kapetan koji vadi lopte iz mreže...to ne ide zajedno....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije