Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAB UČINAK

Dinamo je među najneefikasnijim liderima u Europi: Modri zabijaju manje od dva gola po utakmici!

Dinamo - Zagreb
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/8
22.04.2016.
u 15:33

Uz Barcelonu na samom vrhu najefikasnijih vodećih momčadi Europe nalaze se još Olympiakos, Crvena zvezda, Benfica i PSG. Ovi klubovi zabijaju na zavidnoj razini, postižu više od 2,60 golova po susretu

Barcelona je najefikasnija momčad od svih vodećih klubova na europskoj sceni. Naravno, gledajući samo one "ozbiljne" nogometne zemlje. Barcelona je tako u dosadašnje 34 utakmice postigla čak 96 golova, što iznosi zavidna 2,82 pogotka po susretu, piše Goal.

Vrlo nisko na ovoj se ljestvici nalazi Dinamo čiji igrači zabijaju manje od dva pogotka po susretu. Točnije, zabijaju tek 1,81 gol po utakmici. Od modrih su nogometaša slabije tek najbolje momčadi Bosne i Hercegovine, Engleske, Bugarske i Rusije!

Daleko najneefikasnija momčad koja se nalazi na vrhu prvenstvene ljestvice je Rostov. Bivši klub Stipe Pletikose i Hrvoja Milića je u dosadašnja 24 kola postigao tek – 29 pogodaka. I time su trenutačno najbolja momčad Rusije!?

Uz Barcelonu na samom vrhu najefikasnijih vodećih momčadi Europe nalaze se još Olympiakos, Crvena zvezda, Benfica i PSG. Ovi klubovi zabijaju na zavidnoj razini, postižu više od 2,60 golova po susretu. A to su ipak respektabilne brojke.

A kako izgleda ljestvica efikasnosti vodećih momčadi diljem Europe, pogledajte ovdje

>> Zoran Mamić: Koncentriran sam na Dinamo, ali bih jednog dana volio raditi u normalnim uvjetima

Komentara 11

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
17:48 22.04.2016.

Masno otisnuta slova crvene zvezde ravna su postignutom orgazmu.

MA
..Marsijanac
18:05 22.04.2016.

Dinamo ,kao i cijela Hrvatska vec godinama nemaju klasicnog centarfora. Da smo na vrijeme uzeli Ibrahimovica bili bi svijetski prvaci.

MA
magnum2013
11:57 24.04.2016.

Sad će opet Vanja odgovoriti da to nije smišljena glupost VL već preuzeta vijest od srodnih portala. Vidi se da su srodni VL. Kad shvate da je Dinamo taka neefikasan već jedanaestu godinu prvak, proći će im još deset godina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije