Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI SPLITA

Zoran Mamić: Koncentriran sam na Dinamo, ali bih jednog dana volio raditi u normalnim uvjetima

Zoran Mamić
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/6
22.04.2016.
u 13:08

– Tek sam nešto manje od tri godine trener i ima vremena. Mislim da ću biti zdrav, a onda ima vremena za sve.

Dinamo u subotu gostuje na Parku mladeži kod Splita, a dan uoči utakmice trener modrih Zoran Mamić najavio je novi teški ispit.

– Čeka nas utakmica protiv ekipe koja nam je ove sezone nanijela poraz i želimo im to vratiti, kao i zadržati prednost koju imamo. Imaju dobre pojedince kao što su  Bagarić, Mišić, Franjić… Dobar vezni red, čvrste stopere. U zadnje vrijeme nisu dobivali, ali ni gubili, što sam pokazuje koliko teško zabijaju i primaju golove. Rekao sam već da su nas dobili, mogu biti neugodni i moramo biti pravi – rekao je Mamić.

Dinamo u Splitu, a nažalost i dulje neće moći računati na Taravela.

– Stradao mu je mišić na zagrijavanju u Rijeci i vjerojatno na njega više nećemo moći računati do kraja sezone.

U Splitu je loša financijska situacija...

– Naravno da igrači prate što se događa kod protivnika, upozorili smo ih da moramo biti maksimalno oprezni, ali igrači znaju što ova utakmica nosi i odradit će zadatak kako treba.

Dinamo bi pobjedom u Splitu napravio još jedan korak prema obrani naslova prvaka, ali Mamić je oprezan.

– Nitko neće reći da smo prvaci dok nije matematički sigurno. U igri je još 12 bodova i dok matematički ne budemo prvaci – nismo prvaci.

Spominjao se i Mamićev mogući odlazak u AEK.

– Ne razmišljam trenutačno ni o čemu osim o Dinamu. Imam višegodišnji ugovor i koncentriran sam samo na Dinamo, ali naravno da bih želio jednoga dana raditi u "normalnim uvjetima" i sanjam o tome. Tek sam nešto manje od tri godine trener i ima vremena. Mislim da ću biti zdrav, a onda ima vremena za sve.

Mamić je jako zadovoljan ovom sezonom.

– Bez ova četiri kola i finala Kupa: moram reći da sam prezadovoljan sezonom. Ovo je bila najteža sezona u mojih 10 odnosno 11 godina ovdje jer smo uložili jako puno energije zbog svega što se događalo i moram reći da sam jako zadovoljan kako privodimo sezonu kraju.

Za kraj je Mamić poručio da nema novosti u vezi s ugovorom između Dinama i Josipa Brekala.

– Ja sam optimist i ne vidim razloga da bi bilo tko od tih mladih igrača pa tako i Josip žuri negdje. Nigdje u svijetu neće imati takve prilike igrati kao u Dinamu i mislimo da bi bilo najbolje za njih ostati u Dinamu, razvijati se ovdje i onda kada bude vrijeme i kada budu zreli, imaju vremena napraviti inozemne karijere.

Komentara 18

ZO
zoom
14:11 22.04.2016.

totalna dominacija moćnog dinama u zadnjih 10 godina, a ove godine u LP čak nije ni loše izgledalo...da se nije ozlijedio stup obrane sigalli, mogao je dinamo puno bolje proći u LP

PA
pappmisi
13:36 22.04.2016.

Zorane ostani jos 10 godina a Zdravko jos 20 godina , tako cemo 30 puta biti uzastopni prvaci Hrvatske sto ce biti apsolutni rekord. Samo Dinamo, Samo Zdravko Mamic.Pozdrav iz Madjarske

RM
rmd3
15:58 22.04.2016.

I Hrvatski nogomet bi volio funkcionirat normalno u Hrvatskoj a ne da kriminalci ko ti i buraz ljagu bacate na nogomet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije