Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nacional u finalu

Dinamo i Split pripremaju novi spektakl u Kutiji šibica

Futsal Dinamo
Foto: Futsal Dinamo
27.05.2017.
u 15:26

Momčad Kujtima Morine jučer je s 2:1 slavila u Makarskoj i tako 'dvokorakom' osigurala plasman u samu završnicu u kojoj brani naslov.

U nedjelju s početkom u 19 sati u Kutiji šibica Futsal Dinamo i Split Tommy igraju drugu polufinalnu utakmicu prvenstva Hrvatske. Gosti dolaze s vodstvom 1:0 jer su u Splitu slavili u fantastičnoj utakmici s 4:2 i napravili korak prema finalu. No, dinamovci se ne predaju.

"Ovu utakmicu moramo dobiti iz nekoliko razloga. Prvi, omogućuje nam ostanak u igri za naslov. Drugi, ne želimo da nam ovo bude zadnja utakmica sezone. Treći, radi se o jubilarnoj stotoj službenoj utakmici kluba koju želimo obilježiti pobjedom. I četvrti, ne i najmanje važan, želimo se odužiti našim navijačima koji će, kao i svaki puta do sada, do kraja ispuniti Kutiju i napraviti nezaboravnu atmosferu", poručuju iz Futsal Dinama.

Momčad koja prva ostvari dvije pobjede ući će u finale u kojem ih već čeka Nacional. Momčad Kujtima Morine jučer je s 2:1 slavila u Makarskoj i tako 'dvokorakom' osigurala plasman u samu završnicu u kojoj brani naslov.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije