Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uključene legende

Traže se najbolji hakleri Zagreba, kreće 'trofej Dinamo'!

Futsal Dinamo
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/8
27.05.2017.
u 12:25

Turnir u Dugavama promovirati će Silvio Marić, turnir na Jarunu Tomo Šokota, turnir u Dubravi Eddy Bosnar, turnir Westgate Hrvoje Čale i turnir na Kegliću Antonio Franja.

Od kada je Futsal Dinamo predstavljen široj javnosti na kultnoj zagrebačkoj Šalati, klub se svoji ponašanjem i primjerom trudio sačuvati duh Zagreba i Dinama te okupljati mlade Zagrepčane i približiti ih sportskim terenima.

Futsal Dinamo je, stoga, povezao najbolje zagrebačke kvartovske malonogometne turnire u jedinstveni sustav natjecanja pod nazivom “Trofej Dinamo”. U sklopu ovog natjecanja, priključila su se tri tradicionalna zagrebačka turnira – Malonogometni turnir Dubrava, Malonogometni turnir Dugave i Malonogometni turnir Jarun. Uz njih će se odigrati turniri Westgate (na krovu shopping centra) i turnir na Kegliću, legendarnom igralištu Zagrepčana. 

Osam najboljih ekipa iz svih turnira odigrat će završnicu početkom devetog mjeseca na zagrebačkoj Šalati, a finale će se održati neposredno prije početka revijalne utakmice na kojoj Futsal Dinamo svake godine tradicionalno predstavljanja momčadi za predstojeću sezonu.

Ekipa koja na Šalati podigne Trofej Dinamo bit će se najbolja u Zagrebu, budući da će Trofej Dinamo biti jedan od najbrojnijih turnira u Republici Hrvatskoj (više od 200  utakmica) na kojem će sudjelovati vrhunski nogometaši i malonogometaši (više od 1000 igrača) i odlične malonogometne ekipe (više od 100 momčadi sveukupno).

Cjelokupni nagradni fond iznosi više od 100.000 kuna.

Što se tiče sustava natjecanja, igra se 5+1 prema modificiranim futsal pravilima s loptom peticom reduciranog odskoka.

Pobjednička momčad upisat će se na Trofej Dinamo, izrađen od metala u obliku štita s malim slovom “d” u sredini. Dok će donji dio pehara izgledati kao replika postolja spomenika Banu Josipu Jelačiću kao simbolu Zagreba. Pobjednici će dobiti male replike trofeja kao stalne nagrade.

U promociju Trofeja Dinamo i kvartovskih turnira bit će uključene legende Dinama i zagrebačkog nogometa. Tako će turnir u Dugavama promovirati Silvio Marić, turnir na Jarunu Tomo Šokota, turnir u Dubravi Eddy Bosnar, turnir Westgate Hrvoje Čale i turnir na Kegliću Antonio Franja.

1. Centar – Keglić
Datum: 8.-11. lipnja
Mjesto: Keglić
Promotor: Antonio Franja
2. Dubrava
Datum: 15.-18. lipnja
Mjesto: Osnovna škola Vjenceslava Novaka
Promotor: Eddy Bosnar
3. Jarun
Datum: 20.-25. lipnja
Mjesto: Osnovna škola Ivana Meštrovića
Promotor: Tomislav Šokota
4. Westgate
Datum: 30. lipnja – 2. srpnja
Mjesto: Westgate (krov shopping centra)
Promotor: Hrvoje Čale
5. Dugave
Datum 25.-27. kolovoza
Mjesto: Osnovna škola Dugave
Promotor: Silvio Marić
Završnica: Šalata
Datum: 1.-2. rujna
Lokacija: SRC Šalata

Komentara 1

TO
toljaga22
12:35 27.05.2017.

bravo dečki

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije