Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POJAČANJA

Dinamo dovodi braniča iz francuskog prvoligaša?

Dinamovci slave naslov hrvatskog prvaka
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
1/5
20.05.2018.
u 22:37

Nagađa se da bi u Maksimir mogao stići stoper iz francuskog prvoligaša Caena u kojem igra naš Ivan Santini.

Pred Dinamom je još jedna utakmica, veliki finale kupa u Vinkovcima s Hajdukom. Plavi su očito jako “zagrizli” da u Maksimir vrate dvostruku krunu. I stoga su odbili “dozvolu” svojeg novog trenera koji im je nakon utakmice s Interom rekao da odu nekamo na piće i proslave naslov. No dečki su rekli da žele biti spremni za kup, pa i za jučerašnji jutarnji trening.

Iako je taj derbi s Hajdukom još pred plavima, Nenad Bjelica od prvog je radnog dana u Maksimiru sjeo s čelnicima i razmatrao popis mogućih pojačanja. Borna Sosa već je “bivši”, možda odu Ćorić, Benković, Soudani i tko zna tko još, a kadar Dinama, pogotovu u zadnjoj liniji, jako je “tanak”.

Na stolu je mnogo potencijalnih pojačanja, za sada se zna da se iz Lecha vraća Mario Šitum, koji može pokriti i poziciju desnog beka, da dolazi Ivan Šunjić iz Lokomotive, mladi Luka Menalo iz Širokog Brijega, ali potreban je lijevi bek i još pokoji stoper.

Nagađa se da bi u Maksimir mogao stići stoper iz francuskog prvoligaša Caena u kojem igra naš Ivan Santini. Riječ je o Damienu da Silvi (30) kojem istječe ugovor i došao bi kao slobodan igrač. Ima još igrača koji su blizu, ali još nije ništa “finiširano”.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
23:10 20.05.2018.

Pa mogli se staviti da dovodi dugodlakog klokana i staviti upitnik.....Napišite da je dinamo iskazao interes za dotičnog i to bi bilo dovoljno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije