Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident na utakmici

Dimnom bombom ozlijedili navijača s posebnim potrebama

Liverpool
Foto: Reuters/Pixsell
15.04.2019.
u 17:51

Tijekom utakmice dogodio se incident na tribini s gostujućim navijačima. Naime, jedan Liverpoolov fan bacio je dimnu bombu koja je pala u blizini devetogodišnjeg dječaka s posebnim potrebama

Liverpool je pobjedom protiv Chelsea ponovno preuzeo vrh ljestvice engleskog prvenstva. Redsi su u 34. kolu na svom Anfieldu nadjačali Londončane s 2:0, a strijelci su bili Mane i Salah.

Tijekom utakmice dogodio se incident na tribini s gostujućim navijačima. Naime, jedan Liverpoolov fan bacio je dimnu bombu koja je pala u blizini devetogodišnjeg dječaka s posebnim potrebama.

Malog navijača Chelseaja iznijeli su s tribine te mu je ukazana pomoć.

- Oči su mu bile crvene i suzile su. Strašno su ga svrbjele oči i neprestano je kašljao - kazala je dječakova majka Frances Stanley.

Dječak se nadisao dima...

- Bio je izgubljen i odmah smo potražili pomoć. Moj sin ima poteškoće u razvoju i nije znao što se događa. Jako se uplašio - otkrila je dječakova majka te se zahvalila redarima i liječnicima na stadionu.

Nakon pružene prve pomoći majka i sin su otišli s Anfielda.

>> Trebaju li očevi, baš kao Zidane, gurati sinove u prvu momčad?

Ključne riječi

Komentara 2

ZA
zagi101
19:21 15.04.2019.

a nama se predbacuje da smo balkanci cccccc

DD
dr dragon
20:28 15.04.2019.

Vjerojatno neki balkanac!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije