Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODGOVORITE NA ANKETU

ANKETA Još samo par sati do derbija Osijeka i Hajduka. Tko će pobijediti?

Osijek: Zaostalo 3. kolo SuperSport HNL-a, NK Osijek - HNK Hajduk
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/4
03.02.2024.
u 13:30

Hajduk se trenutno nalazi na drugome mjestu prvenstvene ljestvice, bodovno izjednačen s vodećom Rijekom. Osijek je trenutno na četvrtom mjestu sa svega dva boda prednosti pred Lokomotivom

Najveću utakmicu 21. kola Hrvatske nogometne lige igraju Hajduk i Osijek. Momčadi su se već dva puta susrele tijekom ove sezone. U prvom susretu na Poljudu slavili su gosti rezultatom 2:0. Hajduk im je uzvratio na Opus Areni, a pogodak za pobjedu zabio je Marko Livaja.

Treći susret igrat će se od 17.30 u Osijeku. Hajduk je bitno oslabljen nakon što prošle nedjelje u gorkom porazu protiv Rijeke ozlijeđen kapetan i okosnica momčadi. Ipak, ulaze motivirani da nastave sjajnu sezonu i ponovo preuzmu prvo mjesto na ljestvici. Momčad Zorana Zekića upisala je već dvije pobjede zaredom. Protiv Rudeša i Slaven Belupa, a sada se njihov pozitivan niz nalazi pred pravim izazovom. Stoga vas pitamo: Tko će pobijediti u derbiju kola?

Sprema se derbi na Pampasu! Tko će pobijediti?

Uoči utakmice treneri su najavili ovaj iznimno važan susret. "Pročitao sam da još nismo dobili nijedan derbi na Opus Areni, tako da ćemo imati motiv više. Nadam se da ćemo biti hrabri i poletni", rekao je Zekić. Više pročitajte OVDJE.

GALERIJA Perišić i Brekalo dobili ovacije na prepunom Poljudu uoči Jadranskog derbija

Osijek: Zaostalo 3. kolo SuperSport HNL-a, NK Osijek - HNK Hajduk
1/19

"Svi gube bodove. Nijedan poraz nije dobar, ali prije ili poslije će doći. Gori je jer je protiv izravnog konkurenta. Momčad zna da je nemoguće pobijediti sve. Put je dug, na njemu će biti iskušenja", najavio je Mislav Karoglan. Više pročitajte OVDJE.

VEZANI ČLANCI:

Hajduk se trenutno nalazi na drugome mjestu prvenstvene ljestvice. Bodovno su izjednačeni s vodećom Rijekom koja je pobjedom na Poljudu uz prednost u gol razlici preuzela čelo poretka. Osijek je trenutno na četvrtom mjestu sa sedam bodova zaostatka za Dinamom i dva boda prednosti pred petoplasiranom Lokomotivom.

VIDEO Dinamova legenda posudila je lažnim prijateljima golem novac, a na kraju je završio kao beskućnik

Komentara 4

Avatar HR-Nevini-Vitez
HR-Nevini-Vitez
17:31 03.02.2024.

Još samo par sati do derbija Osijeka i Hajduka. Tko će pobijediti a tko će se največeg poštenog hrvata u istorji u hajdućkog navijača Maršala Josipa Broza Tita prisjetiti?

Avatar dr. Evil
dr. Evil
18:06 03.02.2024.

U derbiju Osijek- Hajduk pobijediti će Dinamo.

PO
pobjednik1
14:27 03.02.2024.

Neriješeno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije