Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DERBI KOLA

Desetkovani Hajduk stiže u ruke Osijeku. Gdje gledati derbi?

Osijek: Zaostalo 3. kolo SuperSport HNL-a, NK Osijek - HNK Hajduk
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/3
03.02.2024.
u 09:13

Ovo će biti treći ovosezonski susret dvaju momčadi. Prvi puta je Osijek slavio nad Hajdukom (2:0). Hajduk je uzvratio na gostovanju, a jedini strijelac u pobjedi 1:0 bio je Marko Livaja čija ozljeda u Jadranskom derbiju treneru Mislavu Karoglanu vjerojatno zadaje više glavobolje od izgubljenih bodova

Derbi 21. kola Hrvatske nogometne lige igrat će Osijek i Hajduk. Ovoga puta domaćin je momčad s Drave, a utakmica će se igrati u Opus Areni od 17.30. Susret je od velike važnosti za obje momčadi, no i jedni i drugi će se morati namučiti ukoliko namjeravaju doći do bodova.

Hajduk je u prošlome kolu izgubio šokantnim preokretom Rijeke na Poljudu (2:1). Poraz u velikom derbiju i gubitak prvog mjesta pred stadionom punim vlastite publike boli, ali ozljeda Marka Livaje mogla bi predstavljati veći udarac.

GALERIJA Perišić i Brekalo dobili ovacije na prepunom Poljudu uoči Jadranskog derbija

Osijek: Zaostalo 3. kolo SuperSport HNL-a, NK Osijek - HNK Hajduk
1/19

Zvijezde, kapetana i okosnice bijele momčadi neće biti barem tri kola, a Mislav Karoglan morat će bez njega pronaći način da prekine niz od tri utakmice bez pobjede. Podsjetimo, Hajduk je uzeo titulu jesenskog prvaka, ali polusezonu su zaključili remijima s Lokomotivom i Dinamom.

Sprema se derbi na Pampasu! Tko će pobijediti?

Osijek pak dolazi u naletu samopouzdanja i pobjeda. Osim remija s Rijekom i Varaždinom, uspjeli su upisati pobjede protiv Slaven Belupa i Rudeša. Ovo je svakako dobro za momčad Zorana Zekića koja će u 21. kolu nastojati upisati i značajniju pobjedu te zadržati pozitivan momentum.

VEZANI ČLANCI:

Ovo će biti treći ovosezonski susret dvaju momčadi. Prvi puta je Osijek slavio nad Hajdukom (2:0). Hajduk je uzvratio na gostovanju, a jedini strijelac u pobjedi 1:0 bio je Livaja. Televizijski prijenos trećeg susreta dvaju momčadi možete pratiti putem kanala MAXSport 1.

VIDEO Vatreni je postao najveći parazit u nogometu – ne trenira, uzima novac i smije se u lice

Komentara 2

KU
Kujttim
16:25 03.02.2024.

Danas će sve biti jasnije. Ako Hajduk pobijedi, onda vrlo ozbiljno ulazi u borbu za prvaka. Ako ne pobjedi, onda čeka rezultate Dinama i Rijeke, a to nije dobro. Za Hajduk bi bilo idealno da pobjede 2-0, a da Rijeka i Dinamo izgube. U tom slučaju, evo opet euforije, opet se atmosfera diže na najjače.

Avatar Scheweningen
Scheweningen
10:27 03.02.2024.

Fali broj 10 i zato desetkovan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije