Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DERBI PRED VRATIMA

Osijek ide po novu pobjedu protiv Hajduka: 'Puno se priča o ozljedi Livaje, ali to može biti zamka'

Osijek i Rudeš sastali se 20. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/5
02.02.2024.
u 14:13

Osijek je u posljednja četiri mjeseca odigrao već dvije utakmice s Hajdukom. Najprije je, u listopadu prošle godine, slavonska momčad slavila na Poljudu. Kasnije je Hajduk slavio na Pampasu, a strijelac jedinog gola na utakmici bio je sutra odsutni Marko Livaja

Hajduk i Osijek sutra od 17.30 igraju derbi 21. kola HNL-a. Opus Arena je rasprodana, a Hajduk stiže desetkovan ozljedama od kojih bi od najveće važnosti mogla biti ona Marka Livaje. Zvijezda bijele momčadi povrijedila se na Jadranskom derbiju u 20. kolu i neće moći nastupiti u važnoj utakmici. Susret je najavio trener Osijeka, Zoran Zekić.

"Dobar tjedan je iza nas, mislim da smo sve dobro odradili, a na nama je da to sutra i pokažemo. Naš press-ataše Miha kaže da utakmica nije kao sve druge, ali meni jest. Derbi je pa je drugačiji osjećaj, ali tri boda su tri boda u svakoj utakmici", započeo je Zekić i istaknuo koliko predstojeća utakmica znači njegovoj momčadi:

GALERIJA Perišić i Brekalo dobili ovacije na prepunom Poljudu uoči Jadranskog derbija

Osijek i Rudeš sastali se 20. kolu SuperSport HNL-a
1/19

"Pročitao sam da još nismo dobili nijedan derbi na Opus Areni, tako da ćemo imati motiv više. Nadam se da ćemo biti hrabri, poletni i igrati kako trebamo igrati svaku utakmicu doma. Imamo velik motiv, ali ne smijemo izgorjeti u želji. "

Sprema se derbi na Pampasu! Tko će pobijediti?

Uz ozlijeđenog Marka Livaju neće biti ni suspendiranih Emira Sahitija i Nike Sigura. "Puno se priča o tome, to može biti velika zamka. Nažalost, i mi imamo dosta izostanka, posebice u napadu, moramo pronaći prava rješenja", rekao je Zekić.

VEZANI ČLANCI:

Osijek je u posljednja četiri mjeseca odigrao već dvije utakmice s Hajdukom. Najprije je, u listopadu prošle godine, slavonska momčad slavila na Poljudu. Kasnije je Hajduk slavio na Pampasu, a strijelac jedinog gola na utakmici bio je sutra odsutni Marko Livaja. Osijek je sada u dobrom nizu od četiri utakmice bez poraza. Nakon remija s Rijekom i Varaždinom svladali su Slaven Belupo i Rudeš.

Hajduk je pak odigrao neriješeno s Lokomotivom i Dinamom na kraju prvog dijela sezone te nakon gotovo dva desetljeća odnio naslov jesenskog prvaka. Šok je uslijedio u prvoj utakmici nastavka kada je Rijeka pred punim Poljudom preokretom uzela tri boda (2:1) i preskočila bijele na prvenstvenoj ljestvici.

VIDEO Torcida opet oduševila posebnom koreografijom

Komentara 1

GN
gnoj
17:45 02.02.2024.

Hajdug je bolji bez plivaje !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije