Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolska

Del Bosque vraća Raula u reprezentaciju za EP

\'Raul jubel Gelsenkirchen, 18.12.2010, 1.Fussball Bundesliga, Saison 10/11, FC Schalke 04 - 1.FC Koeln, Foto: APF  Veroeffentlichung nur gegen Honorar, zahlbar an -  APF - Agentur fuer professionelle
APF/Pixsell
14.04.2012.
u 15:13

Izbornik nogometne reprezentacije Španjolske Vicente del Bosque najavio je da bi u momčad za Eurospko prvenstvo želio uvrstiti i Raula Gonzalesa, koji nije igrao za furiju od 2006. godine.

Napadač Schalkea ove sezone igra u odličnoj formi i do sada je postigao 20 pogodaka na 43 utakmice.

- On je svakako jedan od najozbiljnijih kandidata za poziv u reprezentaciju - rekao je Del Bosque španjolskim medijima.

Španjolski mediji pišu da se Del Bosque odlučio na taj potez zbog upitnog oporavka Davida Vill (težak lom noge u prosincu), te slabije forme Fernanda Torresa u Chelseau.

Podsjetimo, španjolska će reprezentacija na Euru igrati u skupini s Hrvatskom, Italijom i Irskom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije