Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI PROBLEMI

Novi udarac za Čačića: Jedan od ključnih igrača otpada za Finsku i Ukrajinu?!

Ante Čačić
Foto: Reuters/Pixsell
30.09.2017.
u 10:46

- Cijelo tijelo me boli! Imam problema s leđima, s preponama, a sad mi se upalila i Ahilova tetiva. Već više od dva tjedna muče me ti veliki problemi.

Novi problemi za hrvatskog izbornika Antu Čačića samo dva dana uoči okupljanja reprezentacije i završnih utakmica kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Finske u Rijeci (6. listopada) i Ukrajine u Kijevu (9. listopada). Branič Liverpoola Dejan Lovren trpi velike bolove i pitanje je hoće li moći igrati.

- Naravno da sam upitan. Već sam se javio izborniku Anti Čačiću. Rekao sam mu u kakvom sam stanju. Cijelo ovo vrijeme igram pod tabletama. Nije normalno da pred svaku utakmicu popijem četiri ili pet tableta. Želio sam igrati, trener me stavljao u momčad, ali nije dobro, sve mi je gore i gore. Dugo se patim, nema smisla - rekao je Lovren za Sportske novosti i dodao:

- Cijelo tijelo me boli! Imam problema s leđima, s preponama, a sad mi se upalila i Ahilova tetiva. Već više od dva tjedna muče me ti veliki problemi. Igram, ali uopće ne treniram. Ne mogu trenirati.  Imam velikih problema s cijelom lijevom stranom tijela. Zbog svega toga mi je natekla Ahilova tetiva, šepam... Očito sam zbog ozljede leđa zaradio i problem s tetivom, više se opterećivala, tijelo kompenzira, i eto novih nevolja.

Stoperski par bi tako bili Domagoj Vida i Matej Mitrović koji ove sezone sjedi na klupi u Bešiktašu. Osim Lovrena, upitan je i Josip Pivarić koji je iskrenuo gležanj u susretu kijevskog Dinama i Partizana. Čačić od ranije ne može računati na ozlijeđene Vedrana Ćorluku, Tina Jedvaja i Matea Kovačića.

Komentara 19

Avatar Udruga_obrisanih
Udruga_obrisanih
11:41 30.09.2017.

ključno je da ga boli u preponama (za repku)

Avatar Francek007
Francek007
12:02 30.09.2017.

Hahah sad češ viditi bježaniju nikome se ne igra kada trebaju u 2 utamikce 2 pobjede. E moj Čačiću gotovo je sa tobom.

KT
Kolo_Tg
11:21 30.09.2017.

Jos nesto, rodjen je u Bjelovaru dakle kraju J.Manolića zaposlio se uz pomoć zloglasnog J.Blaževića. Nemam dokaza ali slagajući kockice mislim da iz tog kruga crpi svoju moć, moze udarati na utakmici sefa policije, gradskog sluzbenika, psovat novibaru majku..... cak proklinjat ljude; čujte ovo:"Proklinjem te na Božić".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije