Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Manchester United

De Gea je Messi za vratare, ali ne voli trenirati!

David de Gea
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
17.09.2018.
u 20:32

Želi li neki mladi golman naučiti braniti treba gledati De Geu - kaže Foster

Vratar Manchester Uniteda David De Gea u brojnim je navratima spašavao bodove crvenim vragovima, a toliko je cijenjen u vratarskom svijetu da ga je golman Watforda Ben Foster izjednačio ni manje ni više nego s - Messijem!

De Gea je u pobjedi protiv Watforda spriječio izgledne prilike Christiana Kabaselea i Troya Deeneya, a Foster nije mogao naći dovoljno pohvala, piše Goal.

>> Pogledajte razgovor s fotoreporterom kojem su vatreni promijenili život

- On je Messi golmana. Najbolji je golman na svijetu već godinama. Briljantan je, obrane koje on napravi u kritičnim trenutcima oduzimaju dah - rekao je Foster te onda nastavio svoju odu španjolskom vrataru:

- To radi cijelo vrijeme. Izgleda kao da se ni ne trudi! Bilo bi tako dobro napraviti neku takvu obranu, ustati se i izgledati kao da samo želiš ići kući.

- No stvarno, on je briljantan. Želi li neki mladi golman naučiti braniti treba gledati De Geu. On je svjetska klasa, a mislim da je takav zato što je prirodni talent jer koliko čujem ne voli baš trenirati... Trening nije za njega - objasnio je Foster.

Komentara 1

Avatar dkoor
dkoor
11:27 18.09.2018.

Ako sa srcem ne trenira nikad nece postati najbolji u generaciji pa sve i da je najbolji u povijesti po talentu... kad se samo sjetim ekipe sa srednjoskolskog igralista, bilo je decki sa nevjerovatnim talentom a najvise sto su u zivotu postigli u sportskom smislu je bilo igranje za treceligasa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije