Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIK HNS-a

Šuker: Dobili smo najtežu skupinu na SP-u!

Davor Šuker
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/6
01.12.2017.
u 18:50

- Sve su reprezentacije itekako respektabilne, a što dodatno reći o Messiju, koji može sam odlučiti bilo koju utakmicu.

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker smatra kako vatrene čeka vrlo zahtjevan posao na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Hrvatska je za suparnike na svjetskoj smotri izvukla Argentinu, Island i Nigeriju, a predsjednik HNS-a Davor Šuker upozorio je odmah nakon moskovskog ždrijeba:

- Mislim da je ovo možda i najteža skupina na Svjetskom prvenstvu, sve su reprezentacije itekako respektabilne, a što dodatno reći o Messiju, koji može sam odlučiti bilo koju utakmicu.

Davor Šuker
1/14

Prvu će utakmicu u Rusiji vatreni odigrati protiv Nigerije, a nastup u Skupini D zaključit će protiv Islanda, s kojim su se susreli i u kvalifikacijama.

- Nigerija na otvaranju skupine nam je zasad nepoznanica, no znamo da su bili neporaženi u kvalifikacijskoj skupini, što znači da su vrlo dobri. S Islandom imamo određena iskustva i drago mi je da smo ih dobili, s obzirom na rasplet našeg posljednjeg susreta u Reykjaviku - zaključio je Šuker.

Skupine na SP-u:

Skupina A: Rusija, Urugvaj, Egipat, Saudijska Arabija 
Skupina B: Portugal, Španjolska, Iran, Maroko
Skupina C: Francuska, Peru, Danska, Australija
Skupina D: Argentina, HRVATSKA, Island, Nigerija
Skupina E: Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija
Skupina F: Njemačka, Meksiko, Švedska,  Koreja
Skupina G: Belgija, Engleska, Tunis, Panama
Skupina H: Poljska, Kolumbija, Senegal, Japan

Komentara 77

FR
franjo
19:39 01.12.2017.

Nijedna grupa nije teška niti laka.

Avatar Abcda
Abcda
20:06 01.12.2017.

Nije ovo samo Sukerovo misljenje. Mnogi europski portali, medju kojima i Eurosport, pisu da je nasa grupa "najhegemonija", najujednacenija i da ce iz nje najteze biti ..isplivati.

Avatar navijač
navijač
20:18 01.12.2017.

Ja ne znam zašto bi nam ova skupina bila problem? Ako nismo u stanju dobiti Nigerju i Island šta uopće i tražimo na S.P. ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije