Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJA IZBORNIKA

Zlatko Dalić nije najsretniji ždrijebom: To sam želio izbjeći!

Zlatko Dalić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/6
01.12.2017.
u 17:28

- Skupina nije loša, ali nije najbolja - kaže Dalić.

Hrvatski nogometni izbornik Zlatko Dalić nije najsretniji skupinom Svjetskog prvenstva u kojoj ćemo igrati s Argentinom, Islandom i Nigerijom.

- Ždrijeb može uvijek biti bolji i gori. Bit će jako teško, ali možemo proći dalje. Nije bitan ždrijeb, važno je da osvojimo četiri ili pet bodova i da prođemo dalje - rekao je Dalić za HRT.

Zlatko Dalić
1/14

Prvu utakmicu igramo s Nigerijom.

- Afrička momčad koja ima brze igrače. Nadam se da ćemo dobro otvoriti prvenstvo. Moramo biti jako oprezni. Imat ćemo mnogo vremena da ih proučimo.

Onda nam slijedi Argentina.

- Ja sam htio izbjeći takve ekipe. Argentina s Messijem je favorit, ali nećemo se predati.

Završavamo s Islandom.

- Island znamo jako dobro. Islandski izbornik mi je rekao 'samo ne vas'. Oni su dobra momčad. Sve u svemu, skupina nije loša, ali nije najbolja.

Kakvi su Rusi organizatori?

- Svemu se daje puno pozornosti. Možda će ovo biti najbolje organizirano Svjetsko prvenstvo - zaključio je Dalić.

Komentara 26

DU
Deleted user
17:45 01.12.2017.

Ma samo dajte sve od sebe i sve je moguce

Avatar nula
nula
17:42 01.12.2017.

Cista nemjestaljka da Rusi idu dalje. Drugo, sto Poljaci rade u prvom "potu" ?

DU
Deleted user
17:53 01.12.2017.

Nema lakih skupina.Treba biti odlucan i boriti se, a ne se unaprijd predati.Argentina ima pojedince, ali nema momcad, sto su pokazali u kvalifikacijama.Jos nikada nisam cuo da njemci kukaju, da im je skupina teska.Koncenrirani su samo na sebe ,protivnik neka razmislja o njima.Zato i jesu uspjesni ."Hrabre sreca prati "!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije