Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANKETA

Hrvatska je dobila neugodnu skupinu, kako ćemo proći?

Hrvatska
Foto: Reuters
01.12.2017.
u 17:17

Vatreni neće imati lagan posao protiv Messija i društva koji su četvrta reprezentacija svijeta, starih znanaca Islanda i neugodne Nigerije.

Hrvatska nogometna reprezentacija za protivnike u skupini Svjetskog prvenstva u Rusiji iduće godine dobila je Argentinu, Island i Nigeriju.

Vatreni neće imati lagan posao protiv Messija i društva koji su četvrta reprezentacija svijeta, starih znanaca Islanda i neugodne Nigerije.

Hrvatska
1/14

Što mislite, kako će Hrvatska proći u skupini? Glasujte u našoj anketi.

Komentara 14

DC
DC
17:48 01.12.2017.

Za reprezentaciju koja kotira kao jedna od najboljih sve su grupe iste. Jaka grupa je jos bolja tako da odma od pocetka igramo ozbiljno. Prolazimo.

Avatar southman
southman
17:57 01.12.2017.

Sve sr svodi na dvije činjenice...da budemo svi zdravi i da dobijemo prvu utakmucu !!!

Avatar jumanji
jumanji
17:35 01.12.2017.

a moglo nas je i gore potrefiti ja mislim da je to sve ako bude išlo po mali moguće proći

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije