Naslovnica Sport Nogomet

Manchester i Real udružili snage, napravit će žestok pritisak na Fifu

01. rujna 2015. u 09:52 3 komentara 1101 prikaza
David de Gea
Foto: UESyndication/PIXSELL

Iako je službeni rok za registraciju nogometaša u Španjolskoj prošao, djelatnici madridskog Reala imat će intenzivan dan i pokušati zaključiti transfer Davida de Gee i time ispraviti katastrofalnu grešku Manchester Uniteda.

Naime, Englezi nisu na vrijeme poslali potrebne papire Španjolskom udruženju prvoligaša ne bi li zaključili registraciju. Bez obzira što direktor Manchester Uniteda tvrdi da to nije istina, papira nema i to je jedina činjenica u ovoj priči. A s obzirom da dolaze iz Manchestera, krivnja je na njima. Ne može se tako griješiti u poslu vrijednom 30 milijuna eura, ali i više kad se pridoda Keylora Navasa.

S obzirom da oba kluba imaju interesa od ovog transfera, napravit će pritisak prema Fifi i Španjolskom udruženju prvoligaša ne bi li se zaključio posao. Lako će se dokazati jesu li papiri poslani na vrijeme i ako jesu, žalba će biti uvažena.

U protivnom, mogla bi to biti jako loša i teška sezona za De Geu jer Louis van Gaal više ne računa na njega, što i ne čudi jer cijelo ovo ljeto se vratar ponaša u najmanju ruku neprofesionalno ucjenama, uvjetovanjima i otvorenim izražavanjem nezadovoljstva.

>> De Gea postavio ultimatum: Riješite se Casillasa i dolazim

Arena Centar
LJETO ZA DJECU U ARENA CENTRU
Idealno rješenje za zagrebačke vrućine

A1 izdvaja za Vas

  • Lukita:

    David de Gea u Hajduku! Kako doznajemo raduje se što će igrat za drugi najjači klub u Splitu te ne smeta mu činjenica da će se boriti za sredinu tablice jer kako kaze: Nije bitna igra, bitni su navijači ! ... prikaži još! Uzivo iz Moravskih Toplica, LP

  • dalibor.hren:

    Lopovi, imali su vremena više od dva mjeseca!