Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAJEDNIČKI INTERES

Manchester i Real udružili snage, napravit će žestok pritisak na Fifu

David de Gea
UESyndication/PIXSELL
01.09.2015.
u 09:52

Iako je službeni rok za registraciju nogometaša u Španjolskoj prošao, djelatnici madridskog Reala imat će intenzivan dan i pokušati zaključiti transfer Davida de Gee i time ispraviti katastrofalnu grešku Manchester Uniteda.

Naime, Englezi nisu na vrijeme poslali potrebne papire Španjolskom udruženju prvoligaša ne bi li zaključili registraciju. Bez obzira što direktor Manchester Uniteda tvrdi da to nije istina, papira nema i to je jedina činjenica u ovoj priči. A s obzirom da dolaze iz Manchestera, krivnja je na njima. Ne može se tako griješiti u poslu vrijednom 30 milijuna eura, ali i više kad se pridoda Keylora Navasa.

S obzirom da oba kluba imaju interesa od ovog transfera, napravit će pritisak prema Fifi i Španjolskom udruženju prvoligaša ne bi li se zaključio posao. Lako će se dokazati jesu li papiri poslani na vrijeme i ako jesu, žalba će biti uvažena.

U protivnom, mogla bi to biti jako loša i teška sezona za De Geu jer Louis van Gaal više ne računa na njega, što i ne čudi jer cijelo ovo ljeto se vratar ponaša u najmanju ruku neprofesionalno ucjenama, uvjetovanjima i otvorenim izražavanjem nezadovoljstva.

>> De Gea postavio ultimatum: Riješite se Casillasa i dolazim

Komentara 3

LU
Lukita
11:13 01.09.2015.

David de Gea u Hajduku! Kako doznajemo raduje se što će igrat za drugi najjači klub u Splitu te ne smeta mu činjenica da će se boriti za sredinu tablice jer kako kaze: Nije bitna igra, bitni su navijači ! Uzivo iz Moravskih Toplica, LP

DH
dalibor.hren
13:09 01.09.2015.

Lopovi, imali su vremena više od dva mjeseca!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije