Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIMALO SIMPATIČNO

De Gea postavio ultimatum: Riješite se Casillasa i dolazim

Iker Casillas
Reuters (Ilustracija)
19.06.2015.
u 08:29

De Gea bi na golu Reala trebao zamijeniti klupsku legendu Ikera Casillasa (34) koji mu je već ranije putem medija poručio da je dobrodošao u klub, ali da ga neće 'izgurati' s mjesta prvog golmana.

Izvori bliski Real Madridu potvrdili su kako kraljevski klub već neko vrijeme pregovara s vratarom Manchester Uniteda Davidom De Geom koji je spreman vratiti se u rodnu Španjolsku. Real je spreman Unitedu platiti traženu odštetu od 25 milijuna eura, no pojavio se problem...

De Gea bi na golu Reala trebao zamijeniti klupsku legendu Ikera Casillasa (34) koji mu je već ranije putem medija poručio da je dobrodošao u klub, ali da ga neće 'izgurati' s mjesta prvog golmana. Njih su dvojica proteklog tjedna zajedno bili na pripremama španjolske reprezentacije, na prvi se pogled sve činilo idiličnim, čak su obojica bili poprilično miroljubivi barem što se izjava tiče.

No čim je reprezentativna akcija završena, počelo je 'sijevati' sa svih strana. Engleski mediji tako prenose kako je David De Gea uputio ultimatum čelnicima Reala. I to vrlo jasan - ukoliko žele da dođe na Santiago Bernabeu, iz Reala mora otići Iker Casillas! Ukoliko se to ne dogodi, De Gea ostaje u Unitedu!

Čini se kako De Gea ipak nema dovoljno samopouzdanja, kao da strahuje od Casillasa koji u Realu ima čvrsti status i reputaciju, što nakon 15 godina u prvoj momčadi definitivno i zaslužuje. Casillas je Realovo dijete, u klubu je od 1990. godine, no prošle su ga sezone navijači 'uzeli na zub', često je teren napuštao praćen salvama zvižduka, uostalom kao i ostatak momčadi.

>> Legenda napušta Modrića i Real: David De Gea 'potjerao' Svetog Ikera

Foto: Alcatel

Komentara 5

DO
dommar36
11:11 19.06.2015.

balavac de gea......

RK
Realovac.koji.mrzi.hdz.lopine
18:03 19.06.2015.

Ma gluposti, pa Sv.Iker ima bar još 5 godina igranja na vrhunskoj razini, ne trebaju ga se olako rješavati. A dobrih golmana će uvijek biti.

DU
Deleted user
09:24 19.06.2015.

Da je Goluža trener Reala, Casillas bi već 5-6 godina bio "bivši", i to bez trunke milosti nego Šimecki otraga. Trebaju ga angažirati, iako je on iz drugog sporta - ali tako svirep sportski karakter bi im dobrodošao, neovisno o tome...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije