Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERVJU U GAZZETTI

Dario Šimić uoči dvoboja na San Siru: Dinamo je opasan, Oršić fenomen, a navijat ću za Milan

Zagreb: Dario Šimić i Mario Carević gostuju kod Željka Jankovića
Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
13.09.2022.
u 10:02

Dinamo je samo jednom slavio na gostovanju u grupnoj fazi Lige prvaka, bilo je kod Ajaxa kada je pobjednički pogodao zabio brat Josip.

GNK Dinamo okreće se drugom kolu Lige prvaka, idući protivnik bit će veliki Milan sutra od 18.45 sati. 

Legendarni vatreni Dario Šimić dao je intervju za Gazzetta dello Sport te otkrio za koga će navijati u ovoj skupini, pošto mu i sin Roko nastupa za Salzburg. Nedavno je imao razgovor i za naš Večernji list, pročitajte ga OVDJE

- Navijat ću za Milan jer sam njihov zaposlenik, no neće biti lako. Nevjerojatna je ta slučajnost koja se dogodila. - rekao je novi skaut talijanskog velikana. 

- Dinamo je iskusna momčad, ne previše različita od one koje je 2019. godine pobijedila Atalantu. Po mom mišljenju, namjeravaju se braniti. Protiv Chelseaja su igrali 5-3-2. - izjavio je brončani iz Francuske pa pohvalio Mislava Oršića:

- Oršić je fenomen, to je moderan igrač koji zna kako zabiti. Nije imao lagan put, bio je u Serie B, u Speziji, nakon toga je bio u Koreji, no sad je to jedan vrlo kvalitetan igrač - zaključuje Šimić koji živi u Zagrebu, ali je često na relaciji Salzburg - Milano. 

Standings provided by SofaScore LiveScore

>> VIDEO: Senzacija na Maksimiru: Dinamo srušio Chelsea na otvaranju Lige prvaka!

 

Komentara 13

DU
Deleted user
10:11 13.09.2022.

Bas si primjer mladim Hrvatima....igra nk dinamo protiv nk milana....a navijati ces za nk milan....bedastoce nikad dosta..

BA
ban1903
10:31 13.09.2022.

Bože sačuvaj Dinamo od ovih lešinara!

BU
bubacro
10:37 13.09.2022.

i odseli u Milan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije