Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TO JE NEDOPUSTIVO

Danci zgroženi time što proživljava tragičar protiv Hrvatske: Zaustavite ludilo!

Nicolai Jorgensen
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
03.07.2018.
u 14:07

To je potpuno neprihvatljivo i neukusno. Prijavljujemo slučaj policiji kako bismo zaustavili ovo ludilo, poručili su iz saveza.

Danska se od Svjetsko prvenstva oprostila u osmini finala porazom nakon lutrije jedanaesteraca 4:3 protiv Hrvatske.

Dancima nije pomagao ni Kasper Schmeichel koji je skinuo tri jedanaesterca vatrenima, od čega jedan Modriću u 117. minuti produžetka.

Tragičari Danske bili su Christian Eriksen, Lasse Schone, te Nicolai Jorgensen koji je promašio u petoj seriji te tako nisu ostali u igri.

Baš Jorgensen prolazi pakao nakon ispadanja Danske jer je na društvenim mrežama dobio brojne uvrede, ali i prijetnje smrću. Toliko je to daleko otišlo da je morao reagirati i Danski nogometni savez.

– Prestanite. Naše društvo nikada ne smije prihvatiti prijetnje smrću protiv sudionika Svjetskog prvenstva, političara i svih ostalih. To je potpuno neprihvatljivo i neukusno. Prijavljujemo slučaj policiji kako bismo zaustavili ovo ludilo – poručili su iz saveza.

Komentara 85

DU
Deleted user
14:40 03.07.2018.

To je onaj demokratski narod koji je snimio u suradnji s četnicima protuhrvatski film u kojem optužuju HV za ubojstvo psihičkih bolesnika u Dvoru na Uni ,nakon Oluje 95,koju su počinili srpski vojnici,a danski UNPROFOR gledao mirno likvidacije. To je najsretniji narod ?! Hvala ti Bože ,što sam Hrvat. U sreći i tuzi,samo čovjek. Koji se veseli ili plače,ali čovjek. Koji podnosi HDZ i SDP ,ali čovjek. Nešto je trulo u državi Danskoj,reče jedini normalni Englez u povijesti.

JO
josip
14:45 03.07.2018.

najsretniji narod.... da ali u qurcu

Avatar tonci123
tonci123
14:24 03.07.2018.

Dobro je dok samo prijete. U Kolumbiji ubijaju reprezentativce.. sjetimo se Escobara...rip

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije