Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARIN SLAVIO

Dan koji će se pamtiti: Evo kako su Čilić i Đoković ispisali povijest

Marin Čilić
Foto: Reuters/Pixsell
1/9
24.06.2018.
u 20:10

- Vjerujem da sam trenutno u top-formi i da ću nastaviti pobjeđivati. Trebala mi je ova pobjeda za podizanje samopouzdanja ususret Wimbledonu - rekao je Čilić

Nevjerojatna nedjelja za hrvatski tenis! Jedan današnji i jedan bivši svjetski broj jedan morali su stisnuti ruku Hrvatima i priznati im da su ih danas nadigrali.

Prvo je u Halleu Borna Ćorić pobijedio Federera za drugi naslov u karijeri, da bi onda u Londonu Marin Čilić okrenuo meč protiv Novaka Đokovića i drugi put u karijeri osvojio taj turnir

Ovaj meč ući će u povijesne knjige jer s dva sata i 57 minuta najduži je finale koji se igrao na terenima Queen's Cluba.

Marin Čilić
1/13

- Nastojao sam mentalno ostati u igri iako je bilo teško. Ali užitak mi je igrati ovdje, pred ovom sjajnom publikom - rekao je Čilić pa dodao:

- Vjerujem da sam trenutno u top-formi i da ću nastaviti pobjeđivati. Trebala mi je ova pobjeda za podizanje samopouzdanja ususret Wimbledonu. Hvala još jednom ovoj divnoj publici i želim im poručiti da ću se nastaviti vraćati ovdje.

Marin Čilić
1/11

Đoković je istaknuo da mu je poraz teško pao, no da je zadovoljan što je igrao u finalu.

- Ovo je težak poraz za mene. Ali moram gledati pozitivno jer nisam igrao finale gotovo godinu dana. Ovo je došlo u pravom trenutku jer slijedi Wimbledon koji je najpoznatiji i najprestižniji turnir u tenisu - rekao je Đoković.


 

Komentara 38

ST
stjepanhrvat
20:57 24.06.2018.

Bravo za Marina a komunjare u SDPeu neka pate.

IC
ico3
20:57 24.06.2018.

Cestitam nasim deckima, ide nas u sportu ovaj mjesec samo pobjede nasih sportasa.

Avatar ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
21:25 24.06.2018.

Srbijanski većernji lis ne može bez srbije pa pise cilic i đole pisu povijest.. Mogli ste napisat cilic i coric vrhunskom igrom porazili.... Ali neeee nemoj slućajno da srbija pati..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije