Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki uspjeh Borne

Pogledajte Ćorićev izraz lica nakon što mu je Federer poslao poruku

Roger Federer Borna Ćorić
Foto: Reuters/Pixsell
1/11
24.06.2018.
u 16:43

Mladom hrvatskom tenisaču ovo je drugi naslov u karijeri (prvi je osvojio u Marrakechu 2017.) i potvrda da je na pravom putu te da tako mora nastaviti.

Borna Ćorić ove sezone igra fenomenalan tenisa, a sjajna forma nastavila se i danas kad je stigao do uspjeha karijere. U finalu Hallea pobijedio je velikog Rogera Federera sa 7:6 (6), 3:6, 6:2.

Mladom hrvatskom tenisaču ovo je drugi naslov u karijeri (prvi je osvojio u Marrakechu 2017.) i potvrda da je na pravom putu te da tako mora nastaviti.

Tako mu je poručio i Roger Federer nakon meča. Švicarac se prvo zahvalio organizatorima na sjajnom turniru, čestitao je svima koji su sudjelovali, a onda se posvetio našem tenisaču i u svom govoru mu poslao poruku da u budućnosti puno očekuje od njega.

- Velike čestitke Borni na prvom osvojenom turniru na travnatoj podlozi, nadam se da je to samo prvi od mnogo njih koje ćeš osvojiti. Igrao si odličan meč i zasluženo ga osvojio. Puno sreće na Wimbledonu, rekao je Federer, a Ćorić je u tom trenutku bio iznimno ponosan. Zahvalio je Federeru na lijepim riječima, a onda razvukao osmijeh.

Roger Federer Borna Ćorić
1/8

Vidjelo se koliko je Borna ponosan nakon takvih riječi, što je u potpunosti zaslužio. Pobijediti najboljeg svih vremena u finalu nekog turnira izniman je uspjeh, a čuti kako tvoj idol poslije o tebi govori biranim riječima nešto je o čemu svi sanjaju.

Borna, uživaj u ovome, zaslužio si.

Komentara 9

TO
Tomisl
16:58 24.06.2018.

Cestitamo ," mala i mlada"drzava Hrvatska sa puno uspijesnih sportova i sportasa. Zivila Hrvatska !!!

Avatar southman
southman
20:55 24.06.2018.

Svaka čast !

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
16:52 24.06.2018.

" T si uskoro br.1 " samo mu reče a dopingiranom oduzet pehare

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije