Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neraskidiva veza

Borna Ćorić: Ona jedina zna sve o meni

Foto: Instagram
1/3
24.06.2018.
u 17:32

Naš tenisač posebno je vezan za svoju sestru Brunu čije savjete uvijek posluša, pogotovo kad je riječ o ljubavi

Borna Ćorić danas je u finalu teniskog turnira Hallea ostvario najveću pobjedu u svojoj karijeri. Pobijedio je Rogera Federera i skinuo ga s prvog mjesta ATP ljestvice.

Velika podrška u karijeri ovog perspektivnog 21-godišnjeg tenisača je njegova obitelj, a posebno mlađa sestra Bruna. Ona ga prati na svim važnim turnirima, a u intervju koji je dao za Dnevnik.hr istaknuo je kako njenim savjetima najviše vjeruje.

- Zbližili smo se zadnje 3 godine. Prije toga nismo bili toliko bliski. Kao mlađi svađali smo se i tukli, ali zadnje tri godine najbolji smo prijatelji. Jedina sve zna o meni s obzirom na to da mi je seka - ispričao je Borna.

Otkrio je kako mu je Bruna i ljubavna savjetnica i jedino nju sluša kad je u pitanju ljubav.

 

 

-  Realna je i kad je ljubav u pitanju. Uvijek mi kaže ova ti je cura dobra, ova nije - rekao je tada tenisač. 

Prije dvije godine prekinuo je vezu s Valentinom Miletić s kojom je hodao godinu i pol dana. Nakon prekida s društvenih mreža je izbrisao sve fotografije s lijepom manekenkom. 

1/11

 

Komentara 9

IL
ilijan
17:39 24.06.2018.

Ćoriću na prvom mjestu moje čestitke! Dali ti znaš sve o njoj!?

GO
Gomila
22:03 24.06.2018.

Cestitam od sveg srca

DU
Deleted user
19:20 24.06.2018.

Nemoj da zna broj računa u Švicarskoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije