Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'TO ME ŽALOSTI'

Dalića razočarao detalj s kraja utakmice: Nije to napravio i pao mi je u očima

Zlatko Dalić
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
23.06.2018.
u 13:38

- Kad smo dali drugi gol Argentini, vjerujte mi da sam htio potrčati u zagrljaj igračima, ali sam se sjetio one Turske u Beču - kaže Dalić.

Put je bio naporan, došli smo u hotel oko 6, doručkovali i na spavanje. Ali znate kako je, adrenalin drži, jer stvarno je bila vrhunska utakmica, i čovjek ne može nakon nje ostati miran. Mučim se šest mjeseci razmišljajući hoćemo li i kako proći grupu i sada mi je napokon laknulo, sad možemo dalje - govorio je dan pobjede Hrvatske 3:0 nad Argentinom Zlatko Dalić, a prenosi 24 sata.

Izbornik je igračima dan nakon pobjede dao slobodan dan, a jedino se proslavio 100. Ćorlukin nastup.

- Naravno da o ovom scenariju nisam ni razmišljao niti sam ga očekivao, pogotovo ne da imamo gol razliku 5-0. Sretan sam, ali pred nama su novi ciljevi. Ja prvi ne smijem biti euforičan, moram ostati čvrsto na zemlji, ne smijem pametovati...

- Kad smo dali drugi gol Argentini, vjerujte mi da sam htio potrčati u zagrljaj igračima, ali sam se sjetio one Turske u Beču i odmah sam otišao do klupe kako bih napravio zamjenu.

Dalića je posebno razočarao potez argentinskog izbornika Jorgea Sampaolija koji mu ništa nije rekao nakon utakmice.

- To me žalosti. Da čovjek izgubi utakmicu i ne pozdravi. Nikad nisam otišao s terena a da nisam pozdravio protivnika, izgubio ili dobio. Nikad. Uoči utakmice poklonio sam mu hrvatski dres i sad mi je baš drago da će mu za uspomenu ostati taj lijepi poklon. Moraš biti dostojanstven i čestitati, bez obzira što se dogodilo. Red je čestitati momčadi koja te dobila, koja te razvalila, bez obzira u kojoj ti muci bio i problemima. On to nije napravio i pao je u mojim očima, to ne može biti veliki trener - otkrio je Dalić pa otkrio da su mu se od bivših izbornika javili Ante Čačić, Niko Kovač, Branko Ivanković, Zlatko Kranjčar i Ćiro Blažević.

Komentara 23

Avatar navijač
navijač
14:09 23.06.2018.

Taj tip mi više liči na prostaka i primitivca , nego na izbornika. Tako se ponašao i cijelu utakmicu. Isto je napravio i nekom delegatu koji ga je htio pozdraviti na izlazu ali ovaj ga nije ni pogledao. Moraš imatiti dostojanstvo i u dobru i u zlu, a on i neki njegovi igrači očito ne znaju za to. Da su dobili utakmicu vjerujem da nitko nebi bio veći od njega.

KO
Kora
13:51 23.06.2018.

Što imamo raspravljati, sad se treba dooobro koncentrirati da se dođe do što većeg plasmana. Naši su se do sada maksimalno dobro držali i pobuđivali ponos svih nas. Tako neka nastave.

JU
juma
14:24 23.06.2018.

Ako si htio da te pozdravi nakon utakmice, onda nismo smjeli pobijediti. Tako fair play funkcionira kod tih likova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije