Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TKO BI TO OČEKIVAO

Kovačićeva izjava usred SP-a poput bombe odjeknula u Španjolskoj!

Mateo Kovačić
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/5
23.06.2018.
u 09:51

Očito je da je Kovačić promijenio mišljenje nakon što je s klupe kraljeva otišao Zinedine Zidane, a novim trenerom imenovan je Julen Lopetegui.

Iako je tijekom prošle sezone u nekoliko navrata istaknuo kako bi želio ostati u Realu, Mateo Kovačić očito je promijenio mišljenje.

Naime, za Marcu je otkrio kako bi bilo najbolje da ode iz Reala.

- Volim nogomet i volim biti na terenu. Želim priliku biti prvotimac u nekom drugom klubu. Ako ne igram, nisam sretan - rekao je za Marcu Kovačić pa ispalio izjavu koja je šokirala Španjolce.

- Želim igrati više i mislim da je najbolje da odem iz Reala.

Očito je da je Kovačić promijenio mišljenje nakon što je s klupe kraljeva otišao Zinedine Zidane, a novim trenerom imenovan je Julen Lopetegui.

Kovačić ugovor s Realom ima do 2021., a odštetna klauzula mu je 50 milijuna eura.

Ponuda mu sigurno neće manjkati, rado bi ga vidjeli talijanski velikani Juventus, Inter i Milan, a spominjao se i interes Manchester Cityja.

Mateo Kovačić
1/12

 

Komentara 22

Avatar jest
jest
10:58 23.06.2018.

A što je šokantno u tome da čovjek ne želi biti na klupi negoli igrati, pa jasna je stvar da je nezadovoljan ukoliko je u klubu vječito na klupi.

DU
Deleted user
11:50 23.06.2018.

Breaking news! Šokantno! Jedan čovjek želio bi više igrati, i traži klub gdje bi to mogao ostvariti! Važnije od Agrokora, referenduma, političke trgovine i korupcije, nepotizma, slabog BDP-a, turističke sezone, ma od svega!

DA
davor1glavas
11:26 23.06.2018.

kakvi novinara ima to je šok usred svjetskog prvenstva

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije