Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko će igrati?

Dalić na treningu uoči Japana spoznao: Dva vatrena neće konkurirati za sastav

KATAR 2022: Trening hrvatske nogometne reprezentacije na trening kampu Al Ersal 3 u Dohi
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/19
04.12.2022.
u 16:45

Borna Sosa i Josip Stanišić neće konkurirati za sastav.

Hrvatsku reprezentaciju u ponedjeljak od 16 sati na SP u Katru očekuje susret osmine finala protiv Japana. A s posljednjeg treninga uoči te utakmica stigla je vijest kako Borna Sosa i Josip Stanišić neće konkurirati za sastav.

- Sosa i Stanišić nisu trenirali s momčadi. Stanišić osjeća mišić pa trenira odvojeno u hotelu. Sosa ima blago povišenu temperaturu. Testiran je i negativan je. Ništa nije ozbiljno, ali ne trenira danas. A za sutra obojica ostwaju otvorena opcija - obznanio je glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak.

Stuttgartov branič je zbog iscrpljenosti propustio i subotnji trening, a s obzirom da ne konkurira za ogled s Japanom na poziciji lijevog beka zamijeniti bi ga trebao Borna Barišić.

Dodajmo kako su se Kristijan Jakić i Ivica Ivušić vratili treninzima. Jakić je imao problema s koljenom, zbog čega veznjak njemačkog Eintrachta nije niti konkurirao za utakmicu protiv Belgije. Ivušić je pak, propustio jučerašnji trening zbog aduktora, no danas je normalno trenirao.

Video - Zlatko Dalić ispričao kome je slao poruke u tri ujutro: 'Žao mi je što je tako završilo'

 

Ključne riječi

Komentara 19

Avatar Ana 1950
Ana 1950
17:25 04.12.2022.

Hrvatska nogometna reprezentacija radi čuda upravo zbog poniznosti i vjere u Boga, to nas razlikuje od sramotno bahatih Srba, nevjernih Nijemaca ili Belgijanaca. Uostalom svi veliki igrači su vjernici: Messi, Ronaldo, Maradona, Pele, Eusebio, Garincha, Beckenbauer, Müller, Beckham, Rooney, Drogba, Eto’o, itd.

DU
Deleted user
17:09 04.12.2022.

tko god bude igrao,igrace za Hrvatsku. neznam cemu to seciranje Dalicevog izbora,svejedno je tko igra,znam da bu decki dali sve od sebe.

T2
Tomo_20
17:02 04.12.2022.

Kakav te Budimir spopao covjece??? Ako onda Petkovica a Kramaric nije zabio proslu zato ce sad Japanu gdje je problem????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije