Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI SAUDIJSKE ARABIJE

Dalić: Livaja ima ozljedu mišića, poštedit ću ga, Brozu trebaju minute

Rijad: Trening hrvatske nogometne reprezentacije uoči utakmice protiv Saudijske Arabije
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
16.11.2022.
u 08:00

- Vida ima sjajnu karijeru. Za mene jedan jako bitan faktor. Mislim da je zasluženo tu, svojim ponašanjem, igrama puno je toga donio dobroga hrvatskoj reprezentaciji. Trebala nam je utakmica sa Saudijskom Arabijom, ona igra kao Maroko - objasnio je izbornik.

Hrvatska danas u Rijadu igra prijateljsku utakmicu protiv Saudijske Arabije, a najavio ju je izbornik Zlatko Dalić:

– Čeka nas važna utakmica. Nadam se da ćemo dobro iskoristiti ovu pripremu za Svjetsko prvenstvo. Drago mi je da sam došao u Saudijsku Arabiju sa svojom reprezentacijom, drugom na svijetu. Pratim saudijsku ligu i reprezentaciju. Imaju dobru ekipu i izbornika. Puno se toga promijenilo otkako sam bio ovdje, ali ima tu igrača koje sam trenirao i čiju kvalitetu znam.

Osvrnuo se potom na naš kadar:

Brozoviću je potrebna minutaža, vraća se nakon ozljede i nije puno igrao. Livaja ima ozljedu mišića, njega ćemo poštedjeti. Nije u pitanju ništa ozbiljno. Svi ostali su zdravi. Pokušat ćemo rasporediti minute i dati šansu onima koji su igrali manje u posljednje vrijeme. Luka će sigurno igrati, vidjet ćemo koliko dugo. Isto vrijedi i za Ivana Perišića.

15.11.2022., Prince Faisal bin Fahd stadion, Rijad, Saudijska Arabija - Trening hrvatske nogometne reprezentacije uoci sutrasnje prijateljske utakmice sa Saudijskom Arabijom uoci Svjetskog prvenstava u Kataru. Izbornik Zlatko Dalic Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: GoranStanzl/PIXSELL

Za Domagoja Vidu bit će to stoti nastup za vatrene.

– Vida ima sjajnu karijeru. Za mene jedan jako bitan faktor. Mislim da je zasluženo tu, svojim ponašanjem, igrama puno je toga donio dobroga hrvatskoj reprezentaciji. Želim mu još puno utakmica. Dobri je duh reprezentacije. Pravi profesionalac, ono što treba biti svaki igrač – rekao je Dalić pa za kraj dodao:

– Trebala nam je utakmica sa Saudijskom Arabijom, ona igra kao Maroko. Pokazala je dobru volju i dobrodošlicu, željeli smo biti blizu Katara da se što bolje pripremimo.

>> Zlatko Dalić objavio konačni popis igrača za SP u Katru

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije