Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GREG MAULDIN

Čuo sam priče o atmosferi u Ledenoj, bit će zabavno

Greg Mauldin
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/2
28.10.2018.
u 11:45

– Najuzbudljiviji dio za mene je bio taj što sam znao da dolazim ovdje nakon Svjetskog nogometnog prvenstva.

Čekali su dugo hokejaši Medveščaka da se vrate na svoj led. Posljednju utakmicu u Ledenoj dvorani Doma sportova odigrali su prošle sezone, a onda je curenje amonijaka u dvorani zatvorilo vrata medvjedima na dulje vrijeme. Selili su se tako u Sisak, tražili i sebe i formu i igru... No izgleda da stvari polako sjedaju na svoje mjesto. Upisali su neke pobjede u posljednje tri utakmice (iako su onu odigranu u petak izgubili od Linza 4:5), a sada se vraćaju i na zagrebački led. Nekoliko treninga već su odradili, smiju se svi odreda, jedva čekaju atmosferu koju još uvijek pamte od prošle sezone.

Najbolji navijači u ligi

– Imamo najbolje navijače u ligi, lijepo je vratiti se u dvoranu. Govorili smo novim dečkima da je zabavno ovdje igrati. Baš smo uzbuđeni. Svi se osjećamo kao kod kuće – kaže Sondre Olden (26), jedan od najvažnijih igrača u Foxovu hokejaškom mozaiku. Osvrnuo se Olden na pridošle igrače.

– Imamo nekoliko novih igrača i baš su dobri, zabavni su i dobro su se uklopili – kaže Olden.

I ima pravo, dobro su se uklopili. Greg Mauldin (36) zabio je svoj prvi gol za Medveščak u nedavnoj pobjedi 2:1 nad Bolzanom. I, iako je došao prije nekoliko mjeseci, priviknuo se i na igrače i na grad.

Foto: Igor Šoban/PIXSELL, Ilustracija

– Dečki su sjajni, razgovarao sam s Foxom prije nego što sam došao i on mi je sve točno rekao što moram raditi. Kada sam došao, nisam znao puno igrača, ali brzo smo se našli. Lako sam se priviknuo i na grad. Jako je lijep. Bio sam na puno različitih mjesta, ali ovo je pravi veliki grad, čudno mi je biti ovdje jer sam bio u manjima. Na Trgu je puno ljudi, tržnica je tamo i ima svačega, a kada završi trening, volim se samo šetati okolo. Malo istražiti grad. Samo hodam, ne moram raditi ništa. Možda sjednem, popijem kavu... U malim gradovima nemaš što raditi, odeš na trening pa doma i onda sjediš u stanu, ali ovdje ima više mogućnosti. Nije to ništa posebno, ali opet je drukčije – kaže simpatični Mauldin.

No, ipak po dolasku u Hrvatsku, žali za jednom stvari.

Gube, a ljudi navijaju za njih

– Najuzbudljiviji dio za mene je bio taj što sam znao da dolazim ovdje nakon Svjetskog nogometnog prvenstva. Znao sam da je to sve još u zraku i malo sam razočaran što nisam svjedočio tome i bio dio toga.

No, sada će biti dio jedne druge priče. Legenda o navijačima u Ledenoj nije lažna....

– Čuo sam priče od Oldena. Rekao je da je sve jako glasno. No, i u Sisku je bilo super, gubili bismo 1:8 i oni bi navijali i dalje za nas. To je jako čudno, ali ako je to nagovještaj kako će biti u Domu sportova, mogu samo zamisliti kako će biti. Jedva čekam. Volim dobru atmosferu i energiju, bit će zabavno – zaključio je Greg. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije