Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon operacije

Čudesan oporavak: Cro Cop oduševio svoje navijače

25.03.2015., Zagreb - Sparing trening Mirka Filipovica Cro Copa sa Stipom Miocicem u teretani koja se nalazi u kuci Mirka Filipovica. Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/3
11.07.2018.
u 11:32

Prije sedam tjedana Mirku je operiran prednji križni ligament koji je pukao na posljednjem treningu uoči meča protiv Roya Nelsona

Najbolji hrvatski borac Mirko Filipović čudesno se oporavlja i sedam tjedana nakon operacije trči u svojoj dvorani na Borčecu.

Cro Cop na svojem Facebooku objavio je snimku u kojoj laganim trčanjem niže krugove...

Prije sedam tjedana Mirku je operiran prednji križni ligament koji je puknuo na posljednjem treningu uoči meča protiv Roya Nelsona.

Cro Cop se dobro oporavlja te bi se u ring mogao vratiti i prije završnog Rizinova Grand Prixa koje će se održati krajem godine u Tokiju.

A porukom na Facebooku dodatno je razveselio svoje navijače: ''Trening. Sedam tjedana nakon operacije prednjih križnih ligamenata.''

>> Pogledajte Večernji pressing s Mirko Filipovićem

Komentara 3

Avatar bodavica
bodavica
11:51 11.07.2018.

sreća sto nije svjestan da je ostario i da to nije više za njega

DU
Deleted user
11:47 11.07.2018.

Opet ovaj zabole me za njega

Avatar 15545
15545
12:12 11.07.2018.

doping mnogo cudesno oporavlja...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije