Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI USPJEH

Crnogorci uoči Hrvatske poručuju: Ovo je tek početak, samo nebo nam je granica

18.01.2022.
u 09:06

– Za mene je ovo samo početak, to ću reći momcima. Idemo dalje, a bit ćemo još jači. Uime igrača obećao sam svima rezultat, a mnogi su sumnjali. Nedostaje nam dosta igrača, ali ova momčad uvijek je bila najjača kada je bilo teško – rekao je izbornik Roganović

Hrvatska rukometna reprezentacija i službeno je prošla u drugi krug Europskog prvenstva nakon pobjede Francuza nad Srbima (29:25), a zna se i tko će joj biti prvi protivnici.

Skupina C, u kojoj se nalazi Hrvatska, povezuje se sa skupinom A i B i stvara se nova skupina. Još se čekaju dva suparnika, ali oni iz skupine A su poznati – Crna Gora (20.1.) i Danska (22.1.).

Iznenađujuće su Crnogorci svladali Slovence 33:32 i prošli u drugi krug. Veliki je to uspjeh Crnogoraca pa je njihov izbornik pustio suzu nakon senzacionalne pobjede.

– Ovo je veliki uspjeh. Nema euforije jer nebo je granica, ovi momci mogu toliko toga. Nitko ne zna što se događalo, kako smo trenirali… Momci su toliko mentalno jaki, prošli su kroz sve, prošli su kroz pakao i pokazali da možemo biti u vrhu europskog rukometa. Ovi su momci zlatni potencijal – rekao je izbornik Zoran Roganović i dodao:

– Za mene je ovo samo početak, to ću reći momcima. Idemo dalje, a bit ćemo još jači. Uime igrača, obećao sam svima rezultat, a mnogi su sumnjali. Nedostaje nam dosta igrača, ali ova momčad uvijek je bila najjača kada je bilo teško. To smo pokazali i večeras.

>> Pogledajte i video

Komentara 1

Avatar southman
southman
10:43 18.01.2022.

Tako su i Srbi mislili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije