Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Isključen

Cristiano Ronaldo žestoko kažnjen zbog guranja suca u El Clasicu

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
14.08.2017.
u 17:26

Ronaldo će morati propustiti uzvratnu utakmicu Superkupa u srijedu u Madridu te prva četiri kola Primere.

Najbolji igrač španjolskog nogometnog velikana Reala iz Madrida Cristiano Ronaldo kažnjen je s pet utakmica zabrane nastupa zbog crvenog kartona kojega je dobio u prvoj utakmici španjolskog Superkupa protiv Barcelone u nedjelju.

Ronaldo je isključen u 82. minuti nakon što je odgurnuo suca De Burgosa. Prethodno je Portugalac u 80. minuti postigao spektakularan pogodak kojim je doveo svoju momčad u vodstvo od 2-1 i prilikom proslave tog gola skinuo dres.

 

Sudac mu je zbog skidanja dresa dao žuti karton, a vrlo brzo potom je Ronaldo dobio i drugi žuti zbog simuliranja. Takva je sučeva procjena razljutila Ronalda koji ga je gurnuo.

Španjolski nogometni savez (RFEF) odlučio je stoga kazniti Portugalca s pet utakmica neigranja, a Ronaldo će tako morati propustiti uzvratnu utakmicu Superkupa u srijedu u Madridu te prva četiri kola Primere.

Komentara 10

MI
miro44V
17:56 14.08.2017.

sudac samo da nije obukao od barcelo dres, drago mi je da su ih napenalili

Avatar Idler 3
Idler 3
17:46 14.08.2017.

A jel buju jenput nekog suca kaznili za pro-Barcino suđenje ??? Ne opravdavam CR al tolko bedastoća kolko na Camp Nou nisam vdjel na sim ostalim stadionima skupaj !!!

Avatar CHOW
CHOW
17:33 14.08.2017.

ako kazna može biti od 4 do 12 utakmica neigranja onda i nije nešto žestoko kažnjen

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije