Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jedan od najboljih

Kovačić oduševio suigrače i medije: 'Strpao je Messija u mali džep!'

Mateo Kovačić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
14.08.2017.
u 09:45

Oduševljeni su i navijači, na Marci, koju čitaju uglavnom pristaše Reala, Kovačić je dobio brojne pohvale, a u anketi je drugi najbolji igrač kraljevskog kluba

Real je u prvoj utakmici španjolskog Superkupa u Barceloni slavio s 3:1 i došao nadomak osvajanja novog trofeja. Kraljevski klub u srijedu bi samo trebao potvrditi prednosti iz jučerašnje utakmice.

Navijači Reala bojali su se kako će to izgledati bez Luke Modrića, ali Mateo Kovačić napravio je fenomenalan posao. Zinedine Zidane povjerio mu je tešku zadaću – čuvanje Lionela Messija. Hrvatski veznjak posao je odradio savršeno jer se Argentinac do 68. minute, koliko je Kova proveo na terenu, nije baš naigrao.

"Zidaneova odluka da Kovačić čuva Messija pokazala se kao jako uspješna. Messi je bio jako, jako daleko od toga da ugrozi gol Keylora Navasa i bio je ograničen u svojoj igri", piše AS, a odlične ocjene dali su mu i drugi mediji.

Mateo Kovačić
1/13

Oduševljeni su i navijači, na Marci, koju čitaju uglavnom pristaše Reala, Kovačić je dobio brojne pohvale, a u anketi je drugi najbolji igrač kraljevskog kluba, odmah iza Isca. Više od 70 posto navijača za Kovu je reklo da je bio "izvanredan".

 

Istaknuo ga je i suigrač te kapetan Reala Sergio Ramos.

– Želio bih čestitati Asensiju i Kovačiću, našim mladim igračima. Asensio je veliki talent, nadam se da će i dalje ostati "gladan" i zabijati važne golove za nas. Isto tako i Kovačić – odlično je odigrao. Dobio je tešku zadaću, čuvanje Messija. On je morao odrađivati prljavi posao, onaj koji se često ne vidi, a radio je to sjajno – zaključio je kapetan Reala.

 

Komentara 22

DU
Deleted user
09:55 14.08.2017.

dinamova škola nadaleko prepoznatljiva

ŽU
žuti
10:20 14.08.2017.

Zamislite "Naš Hajduk" i Torcidu nakon utakmice u kojoj bi sudac dosudio onakav elver protiv njih i još pokazao drugi žuti karton zbog navodnog simuliranja napadaču "Bilih"?!?

DE
debelaberta11
10:32 14.08.2017.

alo admine? jel mi moramo na svakom članku čitati izljeve mržnje prema Hrvatskoj ovog bolesnika? a da zadžite barem minimum digniteta svog medija?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije