Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Raznježio cijeli svijet

Ronaldo, svaka čast! Evo kako je do suza ganuo dječaka kojem su teroristi ubili roditelje!

Cristiano Ronaldo
Foto: Screenshot
1/9
20.12.2015.
u 09:58

Vrlo lijepa gesta kraljevskog kluba i Cristiana Ronalda zaslužila je svaku pohvalu, a ovom dječaku donijela barem malo veselja u ovim teškim vremenima

Haidar Moustafa (3) u nedavnom terorističkom napadu u Beirutu izgubio je oba roditelja, a njegova fotografija iz bolnice u dresu madridskog Reala brzo je obišla svijet. Dječak koji obožava Cristiana Ronalda izrazio je želju da upozna svog idola, a hashtag #CristianoMeetHadar postao je jedan od najpopularnijih na društvenoj mreži.

Priča se tako brzo proširila i došla do Portugalca koji nije ni sekunde dvojio, a Real im je osigurao susret koji se dogodio jučer. Dječaka je u Madridu dočekao predsjednik kluba Florentino Perez, dao mu dres Reala s njegovim imenom, a onda je upoznao i Ronalda.

Foto: Screenshot/reuters

Susret je bio dirljiv, Haidar je pustio suze radosnice, a snimka je raznježila cijeli svijet.

"Haidar je u subotu ispunio jedan od svojih snova. Gledao je trening Reala i mogao vidjeti svog idola Cristiana Ronalda u akciji. Razgledao je cijeli klub, a bio je oduševljen igraonicom za djecu. Nakon toga, zajedno s članovima obitelji odveden je u razgledavanje Santiago Bernabeua, a istrčao je i na travnjak. Dječak će u nedjelju imati priliku gledati uživo i utakmicu njegova voljenog kluba protiv Rayo Vallecana" napisao je Real na svojim stranicama.

Vrlo lijepa gesta kraljevskog kluba i Cristiana Ronalda zaslužila je svaku pohvalu, a ovom dječaku donijela barem malo veselja u ovim teškim vremenima.

>>Ova priča o Ronaldu i dječaku koji je u napadu izgubio oba roditelja oduševila je svijet!

>>Ronaldo, svaka čast! Znate li zbog čega je izbrijao crte na glavi?

Komentara 3

DC
DC
18:51 21.12.2015.

Prvo, nije ga rasplakao zbog emocija nego se mali prestrasio od svih novih lica oko njega... jdva je cekao da ga maknu. Drugo, publicitet ovim pokazivanjima koje nemaju veze s zivotima prosjecnih izbjeglica su samo dobra prilika poznatima da budu jos poznatiji.

ŽU
žuti
19:32 20.12.2015.

Eto bar malo pozitive u ovom našem političkom kupleraju, nažalost opet iz uvoza!

IV
ivomajic34
00:06 08.06.2016.

Bravo DC, stvarno si pametan nema šta.. Je li ti možda palo napamet ti neinteligentni stvore da je ovo jadno dijete plakalo zato što je izgubilo oca i majku?? Ja sam prvo to pomislia, ali ne, ti odmah misliš kakoko se neko želi promovirat i dignit sebi publicitet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije