Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Filmski scenarij

Ova priča o Ronaldu i dječaku koji je u napadu izgubio oba roditelja oduševila je svijet!

Haidar Moustafa
Foto: Twitter
1/5
19.11.2015.
u 09:17

Iako ima samo tri godine, zaljubljenik je u nogomet, a omiljen igrač mu je Cristiano Ronaldo, čiji je dres nosio u bolnici.

Trogodišnji Haidar Moustafa u nedavnom terorističkom napadu u Beirutu izgubio je oba roditelja, a i sam je završio u bolnici.

Iako ima samo tri godine, zaljubljenik je u nogomet, a omiljen igrač mu je Cristiano Ronaldo, čiji je dres nosio u bolnici. Ta se fotografija brzo proširila svijetom, a Rana Harbi pokrenula je akciju preko Twittera kako bi sredila da se Moustafa i Ronaldo upoznaju. 

Hashtag #CristianoMeetHadar vrlo brzo postao je iznimno popularan na internetu i akcija je poprimila svjetske razmjere te je sve stiglo i do Portugalca.

Iako Harbi nije potpuno vjerovala u uspjeh ove akcije, a pogotovo ne da će se sve dogoditi tako brzo, prekjučer je ponosno objavila:

– Haidar je dobio poziv iz Španjolske, ugovorit će mu se sastanak. Nemam riječi, ne mogu vjerovati da će Haidar zaista upoznati Cristiana Ronalda. Hvala svima, nikad ne podcjenjujte snagu Twittera.

Naravno, ova priča nikako ne može izbrisati tragediju koja je zadesila ovog dječaka, ali će zasigurno donijeti barem malo radosti u njegov život.

>>Ronaldo, svaka čast! Znate li zbog čega je izbrijao crte na glavi?

>>Ronaldo izazvao skandal: Predsjedniče, s Benitezom nećemo osvojiti titulu

 

 

 

Komentara 8

TO
tobija
09:45 19.11.2015.

moj naklon ronaldo! u beirutu također umiru ljudi čiji životi jednako vrijede kao životi europljana.

ZR
Ze Roberto u
12:59 19.11.2015.

Siguran sam da to nece zavrsiti samo na upoznavanju. Svaka cast Ronaldo! Svaka cast Ronaldo!

JE
jedna
09:46 19.11.2015.

bravo a ne ko onaj napuhanko ibrahimovic kad je odbio ono bolesno dite iz bih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije