Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Raznježio cijeli svijet
Povratak na članak

Ronaldo, svaka čast! Evo kako je do suza ganuo dječaka kojem su teroristi ubili roditelje!

Vrlo lijepa gesta kraljevskog kluba i Cristiana Ronalda zaslužila je svaku pohvalu, a ovom dječaku donijela barem malo veselja u ovim teškim vremenima

Komentari 3

DC
DC
18:51 21.12.2015.

Prvo, nije ga rasplakao zbog emocija nego se mali prestrasio od svih novih lica oko njega... jdva je cekao da ga maknu. Drugo, publicitet ovim pokazivanjima koje nemaju veze s zivotima prosjecnih izbjeglica su samo dobra prilika poznatima da budu jos poznatiji.

VL
ŽU
žuti
19:32 20.12.2015.

Eto bar malo pozitive u ovom našem političkom kupleraju, nažalost opet iz uvoza!

VL
IV
ivomajic34
00:06 08.06.2016.

Bravo DC, stvarno si pametan nema šta.. Je li ti možda palo napamet ti neinteligentni stvore da je ovo jadno dijete plakalo zato što je izgubilo oca i majku?? Ja sam prvo to pomislia, ali ne, ti odmah misliš kakoko se neko želi promovirat i dignit sebi publicitet.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.