Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVOSTRUKA MJERILA?

Realovci bijesni: Ronaldu pet utakmica suspenzije, a pogledajte što je napravio Messi

Foto: Juan Medina/REUTERS/PIXSELL
15.08.2017.
u 11:10

Španjolski nogometni savez (RFEF) objavio je da je Ronaldo utakmicu suspenzije dobio zbog dva žuta kartona, a četiri utakmice zbog odgurivanja suca.

Cristiano Ronaldo kažnjen je s pet utakmica zabrane nastupa zbog incidenata na utakmici španjolskog Superkupa protiv Barcelone (3:1) u nedjelju.

Napadač Reala isključen je u 82. minuti nakon što je odgurnuo suca De Burgosa. Prethodno je Portugalac u 80. minuti postigao spektakularan pogodak kojim je doveo svoju momčad u vodstvo od 2:1 i prilikom proslave tog gola skinuo dres. 

Španjolski nogometni savez (RFEF) objavio je da je Ronaldo utakmicu suspenzije dobio zbog dva žuta kartona, a četiri utakmice zbog odgurivanja suca. No, to je razbjesnilo navijače Reala koji su uvjereni da je riječ o zavjeri protiv njihova kluba.

1/13

Naime, Messi je 2009. napravio istu stvar, odgurnuo suca, ali tada je prošao bez suspenzije. Pogledajte snimku i procijenite je li riječ o dvostrukim mjerilima.

Komentara 3

Avatar Kroettelsfrkatsch
Kroettelsfrkatsch
12:25 15.08.2017.

"El clasico" i u konstantnom suđenju za Barcelonu - nepostojeći penal na Suarezu, nesviranje penala na Ronaldu + karton zbog "simulacije" (a bilo je upravo obrnuto). Pravda je ipak pobijedila, Real ih je zgazio s 3:1

DH
dalibor.hren
12:33 15.08.2017.

Neka ga kazne s pet utakmica zabrane igranja u superkupu! Mogli bi kazniti i glumca iz Barcelone

BL
Blomberg
15:35 16.08.2017.

Ponasa se kao da nije bas dicht, tom napuhancu i treba ta kazna taj si malo previse umislja vise puta ga se u toku cjele utakmice ne vidi .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije