Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamovci slave

Ćorić: Gol posvećujem onima koji me pljuju! Benković: Futacs nije ljutit na mene

Dinamo - Hajduk
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/3
06.08.2017.
u 22:40

Nadam se da ćemo biti još bolji na Rujevici. Tamo je teško igrati - rekao je Benković.

Dinamovi igrači bili su presretni nakon pobjede nad Hajdukom (3:1).

- Pobjeda Hajduka prošle sezone na Maksimiru došla je nakon deset godina, a oni su od toga napravili kao da su osvojili prvenstvo. Vidimo sad ovaj rezultat večeras i vidjet ćemo na kraju tko će osvojiti naslov. Naravno da smo očekivali pobjedu i ništa drugo. Gol sam posvetio svim navijačima, i onima koji su uz mene i onima koji nisu, i onima koji pljuju, svima - rekao je Ante Ćorić, a nadovezao se Dani Olmo.

- Jako sam sretan zbog pogotka, a još više zbog pobjede. Do zadnje smo minute dali sve od sebe i osvojili sva tri boda. Osjećam se dobro nakon ozljede, sretan sam što mi je trener dao priliku i nadam se da će se nastaviti ovako. Ovo je možda i najvažniji gol za mene u dosadašnjoj karijeri - kazao je mladi Španjolac.

Dinamo - Hajduk
1/20

Vratar plavih, Dominik Livaković, naglasio je  da je pobjeda protiv Hajduka došla u pravo vrijeme.

- Digla nas je jako puno. pričalo se u medijima da smo loši, a mi smo pokazali suprotno. Dobro smo igrali, agresivno, sve što smo dogovorili s trenerom. Sigurno je ovo idealan trenutak prije Skenderbeua i Rijeke.

Filip Benković kazao je kako se nada da će se igra momčadi još poboljšati.

- Atmosfera je bila jako dobra i nadam se da ćemo nastaviti ovako. Došlo je ovo u najbolje vrijeme da nas malo digne pred Europu. Nadam se da ćemo igru dignuti na još jedan viši nivo. Duel s Futacsem nije izgledao strašno na terenu, ali ipak je bio. Nažalost nije dobro, išao sam ga vidjeti u svlačionicu i nadam se da će se što prije oporaviti. Nije ništa zamjerao. Nadam se da ćemo biti još bolji na Rujevici. Tamo je teško igrati, pun je uvijek stadion, ali vjerujemo u sebe - zaključio je Benković.

Komentara 13

Avatar cluesblues
cluesblues
00:08 07.08.2017.

koje iskrivljavanje istine u naslovu - coric je rekal da posvecuje gol svim najvijacima i onima koji ga bodre i onima koji ga pljuju - ovak izvadjeno iz konteksta izgleda kao da se mali svadja sa svojim kriticarima - jako zlonamjerno ali uobicajeno za vecernjak u kojem je danas dan zalosti zbog pobjede dinama....

DU
Deleted user
08:25 07.08.2017.

Napadaju Benkovića zbog ozljede Futacsa iako ga nije taknuo,a zaboravljaju Pjacin lom ključne kosti na stadionu "Željko Širić" u Poljudu !?

ED
europski dinamo
22:56 06.08.2017.

Bravo Ćoriću ! To su izjave..ništa u rukavicama. 1 pobjeda u 10 godina i odmah su bolji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije