Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bijeli razočarani

Stipica: Pukao mi je zub, a sudac mi je rekao 'nije ti ništa'

Dante Stipica
Luka Stanzl/Pixsell
06.08.2017.
u 22:23

Kod prvoga je gola bilo zaleđe, na kraju smo uvjerljivo izgubili uz "izvanredno" suđenje, ironičan je bio kapetan Nižić.

- Da, pukao mi je zub, rasječeno je i imam kvrgu na glavi", požalio se Dante Stipica, golman Hajduka nakon derbija protiv Dinama u kojem su Splićani pretrpjeli poraz 3:1, pišu 24sata.

Ni ovaj derbi nije mogao proći bez sudačkih repova: Hajdukovi navijači smatraju da je prvi gol Dinama (Ćorić) postignut nakon zaleđa, a u trećem se Henríquez sudario s golmanom Hajduka. Istina, prije toga u šesnaestercu je pao Fernandes pa je možda mogao biti i penal za Dinamo...

"Najavljivalo se da se hrvatski nogomet vraća, ali mislim da nakon ovakvih utakmica on gubi smisao. Hvala našim navijačima, a Dinamo je slavio sa svojima, to mi sve nekako izgleda umjetno", dodao je Stipica.

"Nakon trećeg gola Dinama, dok sam ležao, sudac Zebec prišao mi je i rekao "Nije ti ništa". Mislim da nije ljudski tako postupati", završio je Stipica.

Zoran Nižić, kapetan Hajduka i strijelac jedinog gola, nije birao riječi o suđenju.

"Kod prvoga je gola bilo zaleđe, na kraju smo uvjerljivo izgubili uz "izvanredno" suđenje. To je moje mišljenje, ali to nije važno. Trebamo izvući pouke", ironičan je bio Nižić koji smatra kako Hajduk ipak nije bio pravi:

"Nismo se držali dogovora."

Dante Stipica
1/20

Josip Radošević nije htio komentirati suđenje.

"Poremetila nas je Futácseva ozljeda, nakon toga smo pali i primili golove iz individualnih grešaka."

Komentara 13

DU
Deleted user
22:33 06.08.2017.

Stipica ovako.....Fernandesu Juranović podmeće nogu u trenutku kad ovaj pokušava pucati,a Fernandes je u kontroli. Penal za Dinamo. Dalje Angelo stiže na loptu prije tebe i ti ulećeš u njega i fauliraš ga,radiš ponovo drugi jedanesterac i sebi izbijaš zub.N nakon toga Soudani zabija. Kmečite više s ovim Večernjakom negdje u polju ,pardon kršu.

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
22:58 06.08.2017.

Stipica ti si popio tri komada i to boli..Hajmo sad malo opet o sudačkoj uroti ili uroti Klingonaca protiv Ajduka.

MI
mingo@
22:57 06.08.2017.

Ali jednom, dajte samo jednom priznajte sportski poraz. Kak sami sebi već niste dosadni i jadni?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije