Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTPUNO LUDILO

Nećete vjerovati od čega su navijači napravili suzavac i napali igrače!

Boca - River Plate
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
17.05.2015.
u 09:17

Incident se dogodio pri izlasku igrača iz tunela, uoči početka drugog poluvremena i izazvalo je to pravi skandal

Uzvratna utakmica osmine finala Copa Libertadores između gradskih rivala Boca Juniorsa i River Platea prekinuta je nakon prvog poluvremena pri rezultatu 0:0, nakon što su navijači Boce "suzavcem" od feferona pošpricali četvoricu gostujućih nogometaša!

Tako nešto nije baš svakidašnja pojava, ali analize su pokazale da je "suzavac" domaće proizvodnje, odnosno da su ga navijači napravili od sastojaka ljutih feferona, crvene paprike i kiseline.

Incident se dogodio pri izlasku igrača iz tunela, uoči početka drugog poluvremena i izazvalo je to pravi skandal, ali i natjeralo nogometne i političke čelnike da se ponovno zapitaju oko situacije s navijačkim neredima u zemlji.

A rezime "vijećanja" jest rigorozna kazna. Južnoamerički nogometni savez (CONMEBOL) registrirao je utakmicu 3:0 za River Plate, Boca Juniorsi će sljedeće četiri domaće utakmice u organizaciji Conmebola (Copa Libertadores i Copa Sudamericana) igrati pred praznim tribinama, na sljedeća četiri gostovanja u natjecanjima Conmebola bit će zabranjen dolazak navijača Boca Juniorsa, a tu je i novčana kazna od 170 tisuća eura.

>> Kaos u Argentini, suzavac bačen u tunel, susret prekinut, a igrači Rivera u bolnici!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije