Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najveći derbi

Kaos u Argentini, suzavac bačen u tunel, susret prekinut, a igrači Rivera u bolnici!

Boca - River Plate
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
15.05.2015.
u 09:23

– Mi igramo nogomet, ali ovo s nogometom nema nikakve veze! Zar su nam zaista potrebne ovakve stvari? Ovo je zaista sramota!

Boca Juniorsi i River Plate igrali su noćas uzvratnu utakmicu Copa Libertadoresa, južnoameričke verzije Lige prvaka, ali ona nije završena zbog velikog incidenta koju ju je obilježio.

Naime, prilikom izlaska momčadi River Platea prije drugog dijela, pristalice Boce ubacili su u tunel iz kojeg su gosti izlazili na teren nekakav suzavac. Nakon toga je nastao pravi kaos na terenu, igrači Rivera sa suzama u oku izašli su na teren, a nekoliko njih zadobilo je opekotine te su prebačeni u bolnicu.

– Ovo je sramota – bjesnio je trener Rivera Marcelo Gallardo pa nastavio:

– Mi igramo nogomet, ali ove s nogometom nema nikakve veze! Zar su nam stvarno potrebne ovakve stvari? Ovo je zaista sramota – ponovio je još jednom Gallardo.

Liječnik gostujuće momčadi potvrdio je da njegovi igrači imaju opekotine 1. stupnja te da su prebačeni u bolnicu. A sucu je trebalo više od sat vremena da donese odluku da se susret neće nastaviti.

Cijelu galeriju o neredima na utakmici Boca Juniorsa i River Platea pogledajte na portalu Goal.com.

Komentara 1

AU
aussieboy
09:42 15.05.2015.

Dobra idea za ove nase copy-paste tzv navijace BBB i Torcide!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije