Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMJENE U MOMČADI

Čistka u Hajduku: Otišla tri igrača, još dvojici se sprema raskid ugovora

Hajduk u Kranjčevićevoj pobijedio Lokomotivu sa 6-3 i ušao u polufinale Kupa
Luka Stanzl/PIXSELL
18.06.2022.
u 12:43

- Nikola Katić više nije s nama, prevelika je odštetna klauzula. Vraća se u Škotsku. Ferro se vraća u Benficu, i njemu zahvaljujemo i želimo svu sreću - istaknuo je sportski direktor Mindaugas Nikoličius

Hajduk ovih dana radi na igračkoj križaljci za sezonu koja je pred nama. Bijeli su se rastali s vratarem Josipom Posavecom te braničima Nikolom Katićem i Ferrom.

- Mogu reći da radimo na Lovri Kaliniću, jako želimo zadržati kapetana i sve tri stane to žele. Aston Villa igrač i mi. Nadam se da ćemo u nekoliko dana naći rješenje i da će ostati u Hajduku. Danas je potpisan raskid ugovora s Josipom Posavecom. On više nije igrač Hajduka. To se događa u nogometu, on želi igrati i želim mu sreću, zahvalan sam što je profesionalno odrađivao svoje obveze. Nadalje, Nikola Katić više nije s nama, prevelika je odštetna klauzula. Vraća se u Škotsku. Ferro se vraća u Benficu, i njemu zahvaljujemo i želimo svu sreću - istaknuo je sportski direktor Mindaugas Nikoličius.

A priča se da će Hajduk raskinuti ugovore s Nigerijcem Samuelom Eduokom i Šveđaninom Alexanderom Kačaniklićem. Na njih trener Valdas Dambrauskas više ne računa.

>> Pogledajte upad igrača Hajduka na presicu

 

Komentara 6

Avatar Tito Krmčina
Tito Krmčina
13:11 18.06.2022.

Igrat će orujna

Avatar antikomunist6
antikomunist6
22:36 18.06.2022.

To su samo predradnje. Nakon dva tri uzastopna poraza na redu je trener. Onda kupnja rashodovanih. Mora se imati sistem u djelovanju.

DU
Deleted user
14:42 18.06.2022.

Raspad sistema u ajdugu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije