Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOSTI NA HRT-U

Ćiro odbrusio komentatoru: Znao sam da ćeš izazvati incident

Miroslav Ćiro Blažević
Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
1/6
06.07.2018.
u 08:49

– Uvjeravam vas da će građanska Srbija navijati za Hrvatsku, ali kleronacionalistička struja nadat će se da će Rusija pregazi hrvatsku reprezentaciju – rekao je Pantić.

Dvoboj Hrvatske i Rusije bio je glavna tema i HRT-ove emisije Otvoreno, a gosti su bili bivši nogometaši Stjepan Deverić i Stjepan Tomas, sportski komentatori Ivan Blažičko i Milojko Pantić, dopredsjednik HNS-a Marijan Kustić, Domagoj Perlić iz udruge ''Uvijek vjerni'' te izbornik vatrenih iz 1998. Ćiro Blažević.

– Uvjeravam vas da će građanska Srbija navijati za Hrvatsku, ali kleronacionalistička struja nadat će se da će Rusija pregaziti hrvatsku reprezentaciju, no to se neće dogoditi jer imate bolju momčad – otkrio je Pantić, pa dodao:

– Neka pukne u Srbiji koga smeta, ali Hrvatska je nogometna velesila. Bila i bit će bez obzira na rezultat u subotnjoj utakmici. 

Miroslav Ćiro Blažević
1/15

Tema je bio i Zdravko Mamić i njegovo upravljanje HNS-om te navodni pokušaj rušenja Zlatka Dalića. Blažičko je rekao kako je to besmislica, pa pohvalio Mamića i bivšeg izbornika Antu Čačića, zbog čega je poludio Ćiro Blažević.

– Znao sam da ćeš izazvati ovdje incident. Što pričaš sad o Čačiću i Mamiću – odgovorio je Ćiro sportskom komentatoru.

O utakmici protiv Rusije govorio je bivši reprezentativac Stjepan Tomas.

– Bit će rasterećeni u utakmici protiv nas. Dzjuba je nezgodan i fizički jako dominantan. Golovin je igrač koji radi razliku i oni su jedni koje bi konkurirali u hrvatskoj reprezentaciji, objasnio je Tomas te se osvrnuo na izbornika: Čerčesov je jako dobar trener koji je napravio dobru atmosferu. Mnogi su ga napadali i htjeli ga smijeniti nakon poraza u prijateljskim utakmicama, ali nakon ovog uspjeha pokazao je da je veliki trener – rekao je Tomas.

Marijan Kustić nada se da ćemo uskoro dobiti nacionalni stadion.

– Svakako zagovaram da definitivno zaslužujemo pravi nacionalni stadion. Ušli smo u investiciju u od 33 milijuna kuna za obnovu travnjaka.

Stjepan Deverić nije skrivao oduševljenje igrom reprezentacije.

– Izvrsna smo reprezentacija, složena od vrhunskih igrača, što pokazuju i na terenu. Mislim da je ovo Svjetsko prvenstvo prilika generacije. Nadam se najboljem do zadnjeg trenutka. Sve se složilo s igračima od terena do vrha saveza. Mislim da je to taj trenutak s kojim se moramo svi ponositi.

Komentara 38

ZA
zaokica
09:50 06.07.2018.

BLAZICKO je sinoc objasnio jednu stvar i razotkrio orijunase petokolonase i svu mogucu gamad kojoj je krivo do bola da nemogu i nece NIKADA vise vladati HNS... Hrvatski nogomet HRVATIMA... jos ima onih koji vjeruju komunistickim tukama poput stazica marasa i inim placipizdicima komunistickih pogleda na sve prosle njihove totaliristicke vladavine pa i u nogometu...NEMA DRUGOVI LOVE zato cvilite ...

NE
Neonacionalist
10:38 06.07.2018.

Ja se ne mogu oteti dojmu da je cijela ta hajka i napadi pa naposljetku i ta drakonska sudska presuda na Mamića, pa na Šukera pa onda i na samu reprezentaciju i pojedine ključne reprezentativce poput Modrića a što smo smo imali prilike gledati i slušati svih ovih zadnjih godina motivirana željom određenih antihrvatskih krugova da unište i u blato bace jednu od rijetkih dobrih stvari koje imamo i kojoj se možemo ponositi i koja je svjetski uspješni brend a to je naša nogometna reprezentacija koja ima posebni kult u hrvatskom narodu a to nekima očigledno smeta , ima tu naravno i borbe za novac, položaje, privilegije određenih skupina koje bi htjele preuzesti vodstvo nad HNS-om a veliko je pitanje što bi oni bili u stanju napraviti i gdje bi nas doveli . A činjenice je ipak nemoguće zanemariti a činjenica br.1 je da je upravo Mamić najbolji nogometni menađer u ovom djelu Europe na kojem nam susjedi zavide , da je njegova uloga u stvaranju niza vrhunskih igrača koji su okosnica ove repke od koje možemo sada očekivati i najveće stvari evidentna svakome razumnome , da je on mnogo učinio za hrvatski nogomet , naravno usput i za svoj džep što je opet logično ali njega je zapravo najviše koštao dugi jezik . Evo uzmimo za primjer Luku Modriča , njegov talent u Hajduku nisu znali prepoznati kao ni mnoge druge a Mamić je taj koji je to znao da ne nabrajam ostale , čovjek je naprosto sposoban a to je ipak izgleda najveći grijeh u ovoj zemlji koji se nikako ne oprašta.

RE
rene
09:23 06.07.2018.

kakav naslov... Blažičko uopće nije hvalio Mamića, dapače rekao je voditelju emisije da ostavi po strani teme koje nisu vezane za SP ... a ni Čačoća nije hvalio, rekao je samo da je postava ista jedino je dodan Rebić ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije