Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajduk vs Zagreb

Ćiro: Imam osjećaj da ćemo se s Poljuda vratiti pjevajući

Miroslav Blažević, Ćiro (1)
Igor Kralj/Pixsell
29.03.2013.
u 17:58

- Znam da nam je raspored jako težak, ali uvjeren sam da će se Zagreb izvući

Zagreb će u 25. kolu hrvatske lige gostovati na Poljudu. Hajduk je veliki favorit, ali trener Zagreba Ćiro Blažević vječiti je optimist.

- U postojećim okolnostim bod bi nam bio i te kako pozitivan dobitak. No, bez obzira na neke naše probleme vezane uz izostanak nekoliko nama bitnih igrača učinit ćemo sve kako bismo se kući vratili s pjesmom na ustima. Neki mi unutarnji glas govori da bismo, uza sav respekt prema Hajduku, u tomu mogli uspjeti - rekao je Ćiro na konferenciji za medije.

Zagrebu će nedostajati i nekoliko važnih igrača; Nadarević, Štrok, Pelaić i Mitrović, a Ćiri će najviše nedostajati Nadarević.

- On nam je kapitalan jer zna usmjeravati ovu našu mladost, i da je po njemu, on bi stisnuo zube i zaigrao pa što bude. Srećom imamo skupinu igrača koji su ipak razlog mog optimizma, što se ponajprije odnosi na Šovšića, pa sve pouzdanijeg Čurjurića dok Abdurahimi može sam rješiti neke situacije - rekao je Blažević i osvrnuo se na završnicu prvenstva:

- Znam da nam je raspored jako težak, ali uvjeren sam da će se Zagreb izvući.

>>>Ćiro: Srbi, svaka vam čast! Sve ste nas posramili usred Zagreba

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije