Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GODINU DANA BEZ LEGENDE

Ćirin sin otkrio kako se nosi s gubitkom oca: 'Teško mi je, išao sam na grob u ponoć ili 1 ujutro'

Ćiro Blažević u pratnji sina Miroslava prošetao centrom Zagreba
Marko Lukunic/PIXSELL
13.02.2024.
u 17:06

Nedavno je na terenima Škole nogometa Maksimir u prisustvu velikog broja obitelji, prijatelja i istinskih štovatelja Ćirina djela i lika odigrana utakmica Dinamovih veterena protiv Humanih zvijezda Hrvatske.

Prošla je godina dana bez legendarnog hrvatskog trenera i bivšeg izbornika vatrenih, Miroslava Ćire Blaževića. Nezaboravni trener svih trenera preminuo je prošle godine 8. veljače i rastužio cijelu sportsku Jugoslaviju, a nedavno je na terenima Škole nogometa Maksimir u prisustvu velikog broja obitelji, prijatelja i istinskih štovatelja Ćirina djela i lika odigrana utakmica Dinamovih veterena protiv Humanih zvijezda Hrvatske.

GALERIJA Prošlo je godinu dana od smrti legendarnog Ćire Blaževića

Ćiro Blažević u pratnji sina Miroslava prošetao centrom Zagreba
1/20

Ćirin sin Miroslav mlađi otkrio je za Sportlife kako se nosi s gubitkom oca, priznao je da mu je bilo jako teško...

- Posljednjih godinu dana bilo mi je teško, često bih mu otišao na grob, bilo u ponoć ili u jedan u noći... Mislim da mi daje veliku snagu, kao i pravi ljudi koji su bili uz njega i pružaju mi podršku. Teško mi je, ali mislim da je on i dalje tu, i bit će za generacije, jer nas je sve obilježio - rekao je Miroslav. 

VEZANI ČLANCI:

Isto tako, za Večernji list je otkrio i da je naručio spomenik za očev grob u aleji velikana na Mirogoju kod poznate klesarske obitelji Jakšić iz Donjeg Humca na otoku Braču te se nada da će ubrzo biti dovršen.

 

 

Komentara 1

MA
marli
21:13 13.02.2024.

Predivna slika tebe i tvog oca. Ponos svakog roditelja a i ljudskosti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije