Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS IDE NA PREGLED

Cindrić se vraća u Egipat? 'To je dogovor ako sve bude u redu'

pixsell
20.01.2021.
u 14:01

"Nisam se ozlijedio protiv Japana i to je ono što želim naglasiti, a zbog pomanjkanja mogućnosti dijagnostike je stožer odlučio poslati me kući da napravim sve potrebne preglede, a upravo danas idem na pregled u Barceloni"

- Dogodilo se to da sam osjetio problem s aduktorom još uoči polaska u Egipat, a o tome je bio obaviješten i izbornik Červar. Odlučio je ipak staviti me u sastav, ja sam uspio to odraditi koliko sam god bolje mogao, ali se u utakmici problem ponovio. Dakle, nisam se ozlijedio protiv Japana i to je ono što želim naglasiti, a zbog pomanjkanja mogućnosti dijagnostike je stožer odlučio poslati me kući da napravim sve potrebne preglede, a upravo danas idem na pregled u Barceloni - pojasnio je cijelu zbrku oko svog odlaska hrvatski playmaker Luka Cindrić, inače igrač Barce. 

- Vjerujem da će uz adekvatnu terapiju sve biti ok i da nije ništa ozbiljno - potvrdio je za Sportske novosti te otkrio postoji li mogućnost povratka u Egipat

- Postoji, takav imamo dogovor ako s ozljedom bude sve OK. Nadam se i da će biti tako, jer silno želim pomoći ekipi i budem li zdrav stavljam se odmah na raspolaganje.

Podsjetimo, Hrvatska je nakon pobjede nad Katarom kao prvoplasirana u skupini otišla u Kairo gdje je očekuju ogledi s Bahreinom, Argentinom i Danskom na putu do četvrtfinala SP-a. Prva utakmica je na rasporedu već sutra.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar lijevipokvarenibrisač
lijevipokvarenibrisač
17:39 20.01.2021.

Nije li nas "omiljeni" list poslije utakmice s Japanom u članicima uvjeravao kako je Luka Cindrić i n z i s t i r a o napustiti Egipat???

DA
Darkor
11:34 22.01.2021.

Zasto forsirati karacica koji u velikim utakmicama moze pokupiti ozljedu ili cindrica zvati janko kevic prvi put je pozvan s 32 godine i igra korektno dok mamic i martinovic su super na sp duvnjak nije nesto kao sto ga see hvali nakon svake utakmice nije fer prema drugima recimo duvnjak musa i mandic su dobri u obrani a mamic i martinovic te strlek za napad lino cervar ako karacic ne proigra protiv argentine treba na klupu a kevic u igru bez obzira na ime i renome protiv jakih reprezentacija trebamo spremne igrace a ne imena mozemo mi pobijediti svakoga i bez karačića i duvnjaka samo ako igramo 100 posto da imamo 4 duvnjaka ako nejde nejde imamo mi jos igrača a ne samo karačića i dvije pobjede bez njega su pokazatelj da možemo biti dobri i bez njega jučer kada je usao usporio je igru zato jer se cuva a mi smo pali to se protiv argentine a pogotovo danske moze odbiti na nasu stetu imamo rasplet da budemo prvi i to je jako bitno

ZA
Zagy154
15:16 20.01.2021.

Červar,izgubljen u prostoru i vremenu,poslušajte samo savjete koje daje igračima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije