Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavonski derbi

Cibalia protiv Osijeka s bijele točke izjednačila u nadoknadi

Cibalia - Osijek
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/8
16.05.2017.
u 19:00

Bod domaćima spasio je Vitaić iz kaznenog udarca.

U utakmici 34. kola Prve HNL Cibalia i Osijek igrali su 1-1 (0-0). Gosti su poveli golom Kneževića u 86. minuti, no bod domaćima spasio je Vitaić iz kaznenog udarca u drugoj minuti sudačke nadoknade.

U 88. minuti gostujući veznjak Domagoj Pušić dobio je drugi žuti karton čime je zaradio isključenje.

Pred 1.000 gledatelja na stadionu u Vinkovcima sudio je Pajač iz Zeline.

Ovim bodom Osijek je skočio na treće mjesto sa 63 boda, jednim više uz utakmicu više od četvrtog Hajduka, koji od 19 sati igra protiv Lokomotive, dok je Cibalia pretposljednja, deveta sa 20 bodova, dva više uz utakmicu više od posljednjeg Splita koji u srijedu gostuje kod Intera u Zaprešiću.

Komentara 1

KA
kalinovac
06:41 17.05.2017.

da sam ja sudija,nikada nebi dosuđivao kazneni udarac u nadoknadi jedi u teškom faulu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije